PANDHY’S™ POST #113 – 4 nap egy mátraházi hotelben

Idén immáron 5. alkalommal rendeztük meg a PANDHY’S™ VIP tábort a festői környezetben fekvő Mátraházán. Akik részt vettek vagy figyelemmel kísérnek minket tudják, hogy mindig valami különleges helyszínt választunk e rangos esemény helyszínéül. Voltunk a Balatonon, a Velencei tó partján kétszer is, a Mecsekben és most a Mátrában.

VIP tábor, az elnevezés sejtetni engedi, hogy nem mindennapi a rendezvény és azok sem, akik részt vesznek rajta. A táborozás izgalmas a rendezőknek és résztvevőknek egyaránt, mi most is lázas izgalommal terveztük a programot, kerestük azt a hotelt ahol jól érezhették (remélem nagyon!) magukat azok is, akik most csatlakoztak egyre bővülő PANDHY’S™ VIP csapatunkhoz.

Már az érkezések is szolgáltak meglepetésekkel, hiszen volt aki visszafordult útközben, mert eszébe jutott, hogy otthon felejtette szép munkaruháját, emiatt kicsit később érkezett. Határunkon túlról és vártunk új partnereket, akik utolsó pillanatban meg is jöttek.

Ezt a tábort is immár hagyomány szerint Borbíró Gertrud a PANDHY’S™ megálmodója és tulajdonosa nyitott meg, mesélt az elmúlt év nemzetközi és hazai sikereiről és jövő terveiről. Itt tudhattuk meg a legfrissebb kulissza titkokat az új termékekről és beavatott a kozmetikai termékek gyártásának szépségeibe és nehézségeibe is minket.

Vendégelőadóink is igazán jó választásnak bizonyultak, mindannyian jegyzeteltünk és sokat kérdeztünk tőlük, igazán interaktívra sikerült minden program.

Kelemen Lívia természetgyógyász bevezetett a növények gyógyító, bőrszépítő világába, megértette mi is a szinergia és természetesen a Ő szemével mi még több ismeretet kaphattunk a INKA aktív hatóanyagairól, hiszen számunkra most is a CosMix állt a fókuszban.

Barna Alexandra a social media fontosságát és helyes használatát adta át, példákkal tűzdelve érthetően és egyszerűen még azoknak is, akik nem kifejezetten Facebook kedvelők és használók. Több új FB profil született meg annak a napnak az éjszakáján.

A tanulás sem maradt el, új masszázs technikát és rituálét tanítottunk Melindával, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos a szalon szolgáltatások körének növelése és nagy hangsúlyt fektettünk a termék értékesítésre is.

Sétáltunk reggel, játszottunk, beszélgettünk, kikiabáltuk vágyainkat, finomakat ettünk néha túl sokat, éjszakákat átbeszélgettünk egy pohár bor társaságában, együtt voltunk, együtt rezegtünk, hiszen a barátok ezt teszik.

Mi egyek vagyunk, hiszen közös bennünk a PANDHY’S™ és a hivatásunk szeretete, SZÉPSÉGTERAPEUTÁK vagyunk! Köszönjük ezt a néhány napot amit eltöltöttünk közösen, öröm volt Veletek!

Várunk jövőre is, ki tudja hová megyünk?!

Addig is további jó munkát, sok örömöt és elismerést kívánok mindenkinek szeretettel: Noémi