Érték és Minőség Nagydíjat nyertünk!

Érték és Minőség Nagydíj 2019

A gazdasági élet kiválóságait köszöntötték az Országházban szeptember 10-én, hiszen átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi termében. Idén a védjegyhasználatokat és kitüntetéseket 59 pályázó 66 pályázata – köztük 7 erdélyi pályázó – érdemelte ki.

Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese, Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke.

A díjazottak között megtalálható kis- és középvállalkozó, valamint nagyvállalkozás, de szabadalmakkal rendelkező egyéni vállalkozó is. A 60 pályázó 67 pályázata több mint 100 pályázati témakörhöz kapcsolódott, melyek szinte a gazdaság teljes palettáját lefedik.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet a CosMed Kft. a PANDHY’S™ COSMIX Oleo line termékcsaláddal és a kapcsolódó szolgáltatással érdemelte ki, melyet Olasz Katalin, a PANDHY’S nemzetközi disztribúciók vezetője és Solymosi Dániel, a PANDHY’S magyarországi disztribúció vezetője vehette át.

Bővebben a termékről:

Az Oleo Active Blends válogatás 6 magas koncentrátumú aktív olajkeveréket tartalmaz. A keverékek tulajdonságait és hatását tapasztalati tények és teljesítmény tesztek sorozata igazolja.

Az Oleo Active Blends termékek mikrostrukturált olajkivonatokból állnak, amelyek egy szabadalmaztatott zöld-extrakciós eljárással készülnek és nyerik el rendkívüli töménységüket és stabilitásukat.  

Mindegyik keverék növényi olajok és különböző növényi kivonatok egyedülálló és optimalizált szinergiája. A növényi olajok zöld és megújuló oldószerként működnek. A kivonatolás során szerves oldószert vagy egyéb kémiai katalizátort nem használunk.

A növények kiválasztása a fenntarthatóság és a biológiai sokféleség figyelembe vételével történik. Az Oleo Active Blends termékek rendkívül stabilak, alacsony az oxidációs szintjük és nagy koncentrátumban tartalmaznak aktív biomolekulákat.

A hatóanyag kivonás egy fizikai öko-folyamat, ami gondosan ellenőrzött szárítási és a krio-őrlési fázisokból áll, és amelyet mikrohullámmal és ultrahanggal tesznek még intenzívebbé. A kivonatok tartósítószert nem tartalmaznak.

… a hordozók

Az aktív kivonatok hordozó anyagai a szkvalán és a hemiszkvalán, amelyek növényi eredetű, nem poláros szénhidrogének, nagy szenzoros profillal és bizonyított bőrápolási előnyökkel.

A szkvalán az egyik legjobb minőségű és legsokoldalúbb bőrlágyító. Ellenálló az oxidálódással szemben, stabil az UV és hőmérsékletváltozás esetében is.

A szkvalán egy teljesen telített és nagyon stabil szénhidrogén, amely történetesen természetes állapotban a bőrben is jelen van. Kivételesen jó hidratáló, megakadályozza a folyadékvesztést, rugalmassá teszi a bőrt. Selymes, lágy, kényeztető érzést ad, nem kelt nehéz, zsíros utánérzetet.

Bizonyított kozmetikai előnyei:

• Nem komedogén
• Növeli a sejtképződést
• Hidratál
• Javítja a bőr rugalmasságát
• Csökkenti a ráncok és finom vonalak megjelenését
• Elősegíti a bőrvédelmet

A hemiszkvalán egy C 15 szénhidrogén, amely elegáns és könnyű textúrájú anyag, zsíros-olajos hatás nélkül, selymes bőrérzettel.

Bizonyított kozmetikai előnyei:

• Nagyfokú kenhetőség
• Ragyogó textúra
• Lágy és selymes utóérzés
• Kiváló tisztító tulajdonságok
• Nem-komedogén

Mind a szkvalán, mind a hemiszkvalán megújuló növényi forrásból, cukornádból készül egy különleges eljárással.

Ez egy újabb megerősítés, hogy nagyszerű dolgok születnek Borbíró Gertrud alapítónk kezei által.