PANDHY’S™ POST #100 – Hogyan cukrozzunk, avagy a kezelési protokollok létjogusultsága

Hogyan cukrozzunk, avagy a kezelési protokollok létjogusultsága

Egyre többen cukroztok, aminek nagyon örülünk, hiszen ez azt jelenti, hogy bővül a táborunk és tökéletes depilációs technikát kínáltok a vendégeitek részére.

Az elégedett vendég boldogan tér vissza, viszi híreteket és ajánl másoknak is. Mégis, néha hallunk olyat, hogy valaki/valahol ugyan PANDHYS™ cukorral dolgozott, de csak talkumozták szőrtelenítés előtt, vagy csak virág vízzel permetezték át…több lépés kimaradt az általunk előírt protokollból.

Kérdem én, miért?! Nem értem, ha valaki időt, pénzt, energiát áldoz, hogy a legjobbak közé tartozhasson, miért nem akar azon a szinten dolgozni?

Miért gondolja, hogy a kezeléshez kreált termékek, melyek egymást kiegészítve, funkciójukban és összetételükben harmóniában működve lecserélhetők vagy elhagyhatók.

Számomra ez olyan, mint amikor a sebész a sebet cérna nélkül, csak a tűvel varrja össze. Ugye hogy nem gyógyulna meg így? Vagy levest főznénk só nélkül..

A receptek, a kezelési protokollok azért olyanok amilyenek, mert a legjobb tudásunk szerint, a tökéletességre törekedve születtek meg. Az alapos bőrelőkészítés, zsírtalanítás megkönnyíti a munkánkat, valamint nem hanyagolhatjuk el az utóápolást, amihez a hidratáló, pórusösszehúzó testápolók használata nélkülözhetetlen. Nem csak a masszázsélmény miatt, hanem a nyugodt lelkiismeretünk miatt is, hiszen tudjátok: A PANDHYS™  cukrozás után a tüszők tökéletesen tiszták, nyitottak a pórusok, kitéve mindenféle káros környezeti ártalomnak.  Ne engedjétek el így a vendégeket!

A bőrtípusnak és az alkalomnak megfelelő virágvíz nemcsak eltávolítja az esetleges maradó cukor foltokat, hanem frissíti, nyugtatja is a szőrtelenített területet.

Ebben a melegben a menta kellemes friss illata és hűsítő hatása különösen kellemes, a hamamelisz illata ugyan kissé karcos, de fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása felülmúlhatatlan.

A szőrtüszők összehúzása, a hidratálás, a regeneráció és a bőr védekező mechanizmusának erősítése elengedhetetlen. Javasoljuk legalább a PANDHYS™ ACV krém vagy PANDHYS™ Rathany testápoló valamelyikének használatát.

A protokoll segíti a termékértékesítéseteket is, aki nem emlékszik pontosan, a gombra kattintva egy remek képes összefoglalóban tekintheti meg a fő lépéseket, amitől biztos a siker!