Találkozzunk Júniusban Budapesten a Hungexpon!

Sok szeretettel várunk mindenkit a budapesti BrandTester Park rendezvényen a Hungexpon.

Te vagy a Márkatesztelő!

Ahogy átléped a BRAND TESTER Park kapuját, hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted: egy napra TE leszel a BRAND TESTER! Márkatesztelőként sorra kipróbálhatod a kedvenc márkáid legújabb termékeit, szolgáltatásait egy időben, egy helyen, egy látványos, magával ragadó élményparkban, 7 különböző tematikájú parkrészen, több mint 100 élményszigeten. Közben megismerheted a legizgalmasabb innovációkat, interaktív kalandok várnak, értékelheted a teszteléseidet.

Képzeld el, hogy végre nem csak a reklámoktól kell meggyőzve érezned magad, mert minden termék és szolgáltatás KIPRÓBÁLHATÓVÁ VÁLIK, mielőtt megvennéd.

2018-ban több mint 8000-en látogattak el a BRAND TESTER Parkba és lettek részesei egy kivételes élményvilágnak.

Több mint 100 ismert márka teszi kipróbálhatóvá egyes termékeit, szolgáltatásait, kezdeményezéseit a 15.000 négyzetméteres márkatesztelő parkban, legyen szó autókról, háztartási gépekről, kozmetikumokról, ételekről, játékokról, tanfolyamokról, sportokról, vagy high-tech élményekről.

Próbálj ki mindent, amit eddig csak a reklámokban láttál! Márkatesztelés közben ismerd meg a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait!

A park célja, hogy műfajteremtő rendezvényként egy helyen, egy időben hívja életre a virtuális világot. Szerethetőbbé tegye a reklámkultúrát, bizalmat építsen a márkák és a fogyasztók között, s közben felhívja a családok, főként a gyerekek figyelmét a tudatosabb vásárlásra, a környezetvédelemre, a fenntarthatóságra és innovatív megoldásokra. A BRAND TESTER esemény lehetővé teszi a tapasztalás, személyes élmények, interaktivitás általi reklámozást a márkák számára, miközben a résztvevők minden érzékszerve bekapcsolódik az élménybe.

Mi mindig gondolunk RÁD!

Igényeld ingyenes VIP Szakmai Belépődet egy regisztrációt követően

IDE KATTINTVA

>>  >>         Megjegyzésben tüntesd fel:        <<  <<
CosMed – PANDHY’S SZAKMAI VIP JEGY