PANDHY’S™ POST #92 – Noémi a BeautyForum Szakmai Napon

BeautyDay a BeautyForum szervezésében

Szépség nap – jól hangzik és csábító, én is izgatottan tartottam április 15-én a Lurdy Házba, ahol egy örökzöld témát boncolgattak az előadók. Nevezetesen az én kedvencem a bőr egészséges védelme, ami a fiatalos bőr megőrzésének első pillére és maga a bőrfiatalítás.

Márka független előadásokat tartottak neves szakemberek újgenerációs hatóanyagokról, a legújabb trendekről, kutatásokról, a plasztikai sebész és a szépségterapeuta  közös munkájáról, a kozmetikus felelősségéről . Szó esett a jogszabályi változásokról szakmánk védelmében és a profizmus érdekében.

A szalonokban egyre nagyobb teret hódít a holisztikus szemlélet, hiszen a bőrünket nemcsak az arcon kell megfelelően ápolni, az UV sugarak nem állnak meg a nyakunknál, az oxidatív stressz nyomai sem csak nyaktól felfelé látszanak. A növényi hatóanyagok mellett komoly szerepet játszanak a tengeri  algák és ásványok is.

Újra és még  mindig az antioxidánsok szerepéről hallhattunk, hiszen elképzelhetetlen a bőrvédelem és a fiatalítás nélkülük.

Innovatív exkluzív hatóanyagok és bejuttatásuk lehetőségei és akadályai, hiszen az örömbe néha üröm is kerül…

Összességében egy fantasztikus, gondolat ébresztő új fuvallat ért, amit ezúton is köszönök az előadóknak. Sajnos, nem sok ismerőssel találkoztam, de velük a közös érdeklődés és nyitottság a kapocs.

Mi, akik ott voltunk átéreztük újra a megújulást, a tanulás örömét és a munkánk csodálatos miben létét.  Szebbé tenni embertársainkat a hozzánk fordulókat egy nemes és felelősség teljes küldetés.

Életem egyetlen percében sem bántam meg, hogy ezt a csodálatos pályát választottam, ahol nap mint nap új lehetőségek nyílnak, csak be kell engedni azokat.

A BeautyForum rendezvénye egy ilyen beengedős nap volt, szerintem Titeket is várnak legközelebb.

Szeretettel ajánlom,

Noémi