Bemutatkozik Kozmetikusunk – Kosztolányi Zsuzsanna

Üdvözlök Mindenkit!

Kosztolányi Zsuzsanna vagyok, 28 éve végeztem kozmetikusként. Mindig is éreztem, hogy ez az utam. Szeretek a vendégeimmel dolgozni, adni nekik, megszépíteni őket. Munkámban folyamatosan a minőség iránti elkötelezettség és a szakma szeretete vezérel.

A természetes kozmetikumok és alapanyagok – mint például a PANDHY’S™ cukorpaszta – alkalmazása számomra, elsődleges szempont. A PANDHY’S™ termékekkel 12 éve foglalkozom, professzionális szinten. A cukorpasztázáshoz való tudás megszerzése óta folyamatos PANDHY’S™-os képzéseken veszek részt:

  • PANDHY’S™ Ásványi Smink és Airbrush Tanfolyam
  • PANDHY’S™ M’S ROSE RELAX Relaxációs masszázs Tanfolyam
  • PANDHY’S™ GUASHA Tanfolyam

Az a ” varázslat ” amit a cukorpasztával való munka nyújt, az a mai napig csodálattal tölt el. Tudom, sokak számára ez furcsa, – nap mint nap megtapasztalom – hogy nekem a szőrtelenítés szép.
Büszke és maradéktalanul elégedett vagyok, hogy a legmodernebb – ám évezredes múltra visszatekintő – és a legtökéletesebb depilációs eljárás tudásának birtokosa lehetek.

Azért tettem le voksomat egy életre a PANDHY’S™ filozófiája mellett, mert a célom, hogy vendégeimnek minőségi alapanyagokkal, minőségi szolgáltatást nyújtsak.


Név: Kosztolányi Zsuzsanna
Cím: Rábavölgyi Szalon
XIII. kerület, Balzac utca 15
+36204747867
Email cím: kosztizsazska@gmail.com

Amennyiben Te is szeretnél részt venni „Bemutatkozik Kozmetikusunk” programban, itt találod az információkat: