PANDHY’S™ POST #89 – Cosmoprof Bologna 2019

Bologna Cosmoprof 2019

Idén, 2 év kihagyás után újra kiállítóként és látogatóként vettünk részt a legnagyobb európai szépség ipari szakmai vásáron. Méretében és időtartamában mit sem változott, a látogatók száma sem csappant meg. Egyes nemzetek külön pavilonokat kaptak, mint például Korea, Lengyelország, Taiwan, olyan nagy számú kiállító cég képviseltette magát. A divat mint mindig diktált, egy egész pavilon állt a borbélyok rendelkezésére, ahol a már-már megszólaló székektől a különféle szakáll sampon és waxon át különböző csodák nyűgözték le az érdeklődőket. Az izgalom akkor hágott a tetőfokára, amikor a páston csaptak össze a művészek. Lépni nem lehetett…

Félre a tréfával, lehetőségünk volt arra is, hogy szét nézzünk a nemzetközi professzionális kozmetikai termék piacon, kerestük az újdonságot, az érdekességet. Minden gyártót a „fiatalnak maradni” foglalkoztat, ahogyan azt tapasztaltuk, minden az anti-aging körül forog. Átütő érdekességet ebben a témában sem találtunk sajnos, még mindig hódít a Hifu, a mezoterápia és a gépi kezelések. Hyaluronsav minden mennyiségben, de jobbat mint a PANDHY’S™ MultiMolHyaGel nem találtunk!

És ha hiszitek, ha nem, még mindig érdekesség a cukrunk, amire megállnak, próbálják és rácsodálkoznak, hogy nézd, az ellenkező irányba húzzák, mint a gyantát!! Hát persze, hiszen tökéletesen szőrteleníteni így kell a PANDHY’S™ világ vezető cukorral.

Ismét nagyon sokan jelentkeztek az Olasz partnerünknél képzésre, voltak olyan kozmetikusok, akik kifejezetten miattunk keresték fel a vásárt, mert hallották, hogy depilációban mi vagyunk a legjobbak. Személyesen akartak megismerni,  kipróbálni minket, mielőtt elkötelezik magukat. Hát, mit mondjak, nem fognak unatkozni az olasz PANDHY’S™ oktatók..

Ami számunkra kis csalódást okozott, hogy nagyon szűk volt a nemzetközi érdeklődés az előző évekhez képest. Azért nem jöttünk haza üres tarsollyal, megkezdődtek a tárgyalások a CosMix termékek forgalmazásáról néhány új partnerrel. Reméljük, mihamarabb üdvözölhetjük őket sorainkban!

Láttunk depilációs cukrokat savasat és sav nélkülit de megnyugtatok minden PANDHY’S™ partnerünket, gazdaságosabbat és magasabb minőségűt még mindig nem tudnak gyártani.

Kívánok minden kedves Olvasónak szép tavaszt és megújulást,

Szeretettel: Noémi