Bemutatkozik Kozmetikusunk – Lakos Edit

Sok szeretettel üdvözlök Mindenkit!

Lakos Edit vagyok, mester fokozatú PANDHY’S™ diplomás kozmetikus. Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy elsőként mutatkozhatok be a PANDHY’S™ kozmetikusok közül.

Már több, mint 30 éve vagyok kozmetikus. Kecskemét egyik elit gimnáziumában végeztem, ahonnan a továbbtanulás szempontjából egyenes út vezetett bárhová, én mégis a kozmetika világát választottam, ahová viszont akkor nagyon nehéz volt bekerülni. Nekem sikerült, szó szerint boldog és büszke kozmetikus lettem! Még a rendszerváltás előtt saját üzletet nyitottam. Majd családalapítás következett, megszülettek a gyermekeim. A 90-es évek második felében kezdtem ismét dolgozni a szakmában vállalkozóként.

Az elmúlt 30 évben a szépség ipar hatalmasat fejlődött, és nekünk kozmetikusoknak is új lehetőségek nyíltak, mind a hatóanyagok, mind az elektorkozmetika, mind az új eljárások tekintetében. Én még tanultam a kőolajipari alapanyagokról, az aszfaltgyártásról, ami azért is érdekes, mert ezek a hatóanyagok mára már tudjuk, hogy nem javallottak. Eleinte a bőség zavarával küzdve, mindent, de mindent ki szerettem volna próbálni, az új lehetőségeket keresve fejlődni, és minél többet nyújtani a vendégeimnek. Megjelentek a szoláriumok, az új fogyasztó eljárások, testkezelő, zsírbontó készülékek, a ránctalanító eljárások, különleges készülékek, a végleges szőrtelenítő gépek. Megismerhettük a sminktetoválást, a szálas, soros, tincses szempillázást.

Mondhatni szinte mindent kipróbáltam, rengeteget tanultam új eljárásokat, elmentem a forgalmazók tanfolyamaira, dolgoztam több világcég termékeivel. Mégis hiányzott valami ebben a nagy sokaságban, méghozzá a meggyőződés, a hit és persze a tapasztalat az új eljárásokhoz, az új alapanyagok ismerete, hatásai, ahhoz, hogy hiteles és sikeres kozmetikus lehessek.  Belevetettem magam a hatóanyagok tanulmányozásába. Kialakult bennem a tudat, hogy mit és hogyan szeretnék a kozmetikámban alkalmazni. Az olyan új gépi kezeléseket, kozmetikai eljárásokat, amelyeknek nem ismerem a működését, illetve, hogy a későbbiekben, pl. akár 20 év múlva milyen hatással bír a bőrre, nem fogok végezni. Csakis meggyőződéssel és biztos tudással, olyan kezeléseket fogok alkalmazni, amelyek esetleges allergiás reakcióit, következményeit, kozmetikusként 100%-os magabiztossággal tudom orvosolni, helyrehozni. Mindeközben beköszöntött a válság. Az addig rendszeresen kozmetikába járó vendégek közül sokan kerültek nehéz anyagi helyzetbe, nem volt olyan mértékű igény a szokásos gyantázásra, arckezelésekre. Kozmetikák többsége váltott drága gépekre, hogy magas szintű szolgáltatással tudja életben tartani a vállalkozást.

Nekem is meg kellett keresnem a magam útját. Így találtam az interneten az akkor még újdonságnak számító, cukros szőrtelenítő eljárásokat. Több cukorgyantának nevezett lehetőség közül választottam ki 11 évvel ezelőtt a PANDHY’S™ cukorpasztát. Azonnal jelentkeztem, és mondhatom, hogy „szerelem első látásra”. Nem volt könnyű abban az időszakban bevezetni a cukros szőrtelenítést, de végül a méltán” cukrok királynőjének” nevezett PANDHY’S™ cukorpaszta jó” barátnőmmé” vált, és eladta önmagát. Hatásossága, a látványos javulás, a mellékhatásaként jelentkező szőrtelenség, nem csak engem, hanem a vendégeimet is meggyőzte.

Időközben megtaláltam a magam útját, a kozmetikában. Elsősorban, elhivatott „kuruzslóként” segíteni, „gyógyítani”, szépíteni szeretném a hozzám forduló vendégeket. Ebben a legnagyobb támogatóm a PANDHY’S™ márka lett. Az ok amiért már 11 éve a PANDHY’S™ céget választottan partneremként, a kozmetikai szalonomba, hogy komplex, és egyedülálló szolgáltatást nyújthatok. Számomra fontos, hogy amit vendégeimen használok, az természetes anyagokat tartalmazzon, megbízható forrásból. Termékeinek magas és jól összeválogatott hatóanyag tartalmuk miatt azonnal látványos kezeléseket varázsolhatok, amit vendégeim is elismernek. A folyamatosan megújuló, egyedülálló termékpaletta, amely bárki igényeit kielégíti, elegendő számomra, és magas szintre emeli a szolgáltatásaim minőségét. Ennek egyik legnagyobb bizonyítéka, hogy a kecskeméti szalonomba járnak hozzám Szolnokról, Lakitelekről, Gyöngyösről, Budapestről és megannyi környező településekről is vendégek.

Az egyediség nem csak a szolgáltatásaimban, hanem a kozmetika kialakításában is fontos volt számomra. Csodaszép környezetben ,a belváros szívében lévő csodás hangulatú kis szalonomban várom a vendégeimet. Féltett családi kincsek, úton-útfélen megmentett régi bútorok, használati tárgyak sokasága lelt itt otthonra, és kapott új fényt. Ezeket magam restauráltam, hoztam rendbe, ezzel teljesen egyedi hangulatot teremtve. Aki betér hozzám, igazi királylányos mesében találja magát. Méltó helyet alakítottam ki a „cukrok királynőjének”

Szerencsés embernek mondhatom magam, hogy megtaláltam azt a hivatást, amit nap mint nap szeretettel, és ugyanolyan lelkesedéssel végzek el, és nagyon büszke is vagyok, amiért Reni lányom a Budapesti Gazdasági Főiskola után elvégezte a PANDHY’S™ Akadémiát, és megszerezve a CIDESCO diplomát, Ő is a szépségipart választotta, mondván, hogy látta rajtam az elhivatottságot és kiegyensúlyozottságot.

Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastátok, és Mindenkinek sok sikert kívánok!


CukorSpa kozmetika

Cím: 6000 Kecskemét, Horváth Döme krt. 10

Telefonszám: +36305155760

E-mail: lakos.edit@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/CukorSpa-kozmetika-intim-gyanta-szalon-134481409920151/