PANDHY’S™ POST #80 – Évnyitó – 2019

Évnyitó 2019

Remélem, mindenkinek nagyon kellemesen teltek az ünnepek és jól indult az év!

Az év utolsó és első napjaiban mindenki kényszeresen múltat értékel és jövőt tervez, úgyhogy ezeket a hullámokat meglovagolva én is a jövőbe nézésnek áldozom az idei első cikkemet, annak reményében, hogy a kedves olvasóknak érdekes lehet, hogy mire is számíthatnak tőlünk 2019-ben.

Először is 2019. jubileumi év a CosMed Kft. számára; az idén ünnepeljük a cégalapítás 15. évfordulóját! Ehhez méltóan, számos meglepetéssel és újdonsággal készülünk megünnepelni magunkat és megünnepelni a partnereinket, akik miatt érdemes már 15 éve jelen lennünk a piacon.

A meglepetéseket persze nem lövöm le, de azért nagy vonalakban felsorolom, hogy mi mindenre készülünk;

  • számunkra a COSMIX éve lesz, tovább csiszolgatjuk a PANDHY’S™ korona eme ékkövét, sok új technikával, tippel-trükkel fogunk szolgálni a témában.
  • Nagy izgalommal és várakozással készülünk az augusztus végén, az oroszországi Kazanban megrendezésre kerülő WorldSkillsre, amit minden idők legnagyobb versenyének várnak a szervezők, és ahol ismét a szépségápolás szakma versenyeinek a szponzorává szegődünk. Ezalkalommal nem csak a depilációs számokban lesz jelen a PANDHY’S™ a cukorpasztával, hanem úgy az arc, mint a testkezelés kategóriában is a COSMIX termékekkel. Az eseményhez kapcsolódóan az első félévben különféle szakmai programokat tervezünk a versenyzők felkészítésére a világ különböző szegleteiben, úgyhogy ismét mozgalmas hónapok elé nézünk.
  • Ugyancsak az idei éveben debütál az egyik legnagyobb projektünk; beindul a franchise hálózatunk; PANDHY’S BEAUTIQUE™ néven! Reményeink szerint egymásután nyílnak majd a világ több országában a SugarSpot-ok és a Skinique-k.

És persze lesznek ünnepeink, szakmai rendezvényeink, formabontó, új technológiákat, alapanyagokat felvonultató új termékeink és sok egyéb, reményeim szerint mindannyiunk örömére és épülésére!

Bízom benne, hogy Mindannyian velünk tartanak a kalandjainkban. Ezúton is köszönöm az első 15 évet, és előre is köszönöm a még sokszor 15-öt, ami előttünk áll!

Isten éltesse Mindannyiunkat, nagyon Boldog Új Évet kívánok,

Borbíró Gertrud