PANDHY’S™ POST #77 – 5 ok, amiért a PANDHY’S™ LYLI Bőrlágyító Krém télen mindig a táskámban van

Szélsebesen közeleg az év vége, ezzel együtt hamarosan beköszönt a tél. Ilyenkor nem győzzük hangsúlyozni a bőrápolást, illetve a bőrünk felkészítését a szélsőséges időjárásra, mint a szél, hideg, eső, havazás, és ezek után betérünk a meleg, száraz szobába. Akinek egyébként normál állapotú a bőre, még annak is szárazabbá válik. Kesztyű ide vagy oda, a kézfejek és az arc érintett leginkább ebben a kérdésben.

Én ebben az időszakban a Lyli krémre esküszöm a PANDHY’STM-tól. Tejsav tartalmánál fogva felpuhítja az elszarusodott bőrréteget, de panthenol, szőlőmag kivonatának és multi aktív E-vitamin tartalmánál fogva hidratálja, gyógyítja, táplálja és revitalizálja a bőrt. Alacsony glicerin tartalma pedig megköti a levegő nedvesség tartalmát, ezáltal nem engedi kiszáradni a bőrt.

Mindez alkalmassá teszi a mindennapos használatra a Lyli krémet.

  1. Kiváló a kézfejek ápolására. Hány embernek lesz sebes a keze, kirepedezik, kivérzik a bőre?! Sosem bírom ki, hogy ne kenjem be az ismerőseim kezét, ha ilyen állapotban meglátom, a hatása azonnal érezhető.
  2. Ilyenkor az ajkak is hajlamosak a kiszáradásra. Szeretnénk télen is rúzst hordani, de kicserepesedett bőrt lehetetlen kifesteni. A Lyli krém naponta többszöri használatával már másnapra meggyógyíthatjuk ajkainkat.
  3. Télen az ember kevesebb figyelmet fordít a testápolásra. Egész egyszerűen, ami nem látszik ki a ruhából, arról megfeledkezünk.  A meleg víz, fűtés, ruhával váló folyamatos érintkezéstől megvastagodik, érdessé válik a bőr. Esténként lefekvés előtt, illetve a reggeli zuhany után érdemes az érintett területeket bekenni, legfőképpen a könyök és a térd a legkritikusabb. Nálam a Lyli krém már nemcsak a fürdőszoba, de az éjjeli szekrény állandó lakója is.
  4. Akinek szárazabb, vízhiányos a bőre, netalántán egy-két helyen ekcémás folt is megjelenik, azoknak jó szívvel ajánlom, mint éjszakai arckrém. Aki hasonló problémával küszködik, annak a párnahuzat sem kellemes érintés, ezért fontos, hogy testesebb krémet válasszunk éjszakára.
  5. És nem utolsó sorban azoknak ajánlom, akik ebben az időjárásban is kint sportolnak. Síelés, snowboardozás, futás és biciklizés közben a szél még intenzívebb. Biztos tapasztalta már mindenki, amikor a jeges szél vízszintesen fúj, szinte fáj a homlok, szemöldökcsont környéke, amit nem tudunk sállal és sapkával eltakarni. Én mielőtt biciklire szállok, mindig bekenem Lyli-vel a T-vonalam, hogy megvédjem a jég és hó okozta sérülésektől.

Tiszta szívvel ajánlom tehát mindenkinek, férfiaknak is, de legfőképpen azoknak, akik ilyenkor ekcémával küzdenek.

Mindezek miatt elengedhetetlen, hogy a Lyli Bőrlágyító krém mindig velem legyen. A kisebb, 50ml-s kiszerelése bármelyik női táskában elfér. Indulás előtt mindig beledobom a táskámba, sosem tudhatom, hogy mikor lesz rá szükségem.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Papp Renáta

Webshopunkban mindenre találsz megoldást, sőt több termék közül is választhatsz, ami Neked a legmegfelelőbb.

Nézz körül a képre kattintva!