PANDHY’S™ POST #73 – Karácsonyi Ötletek, Nektek!

Karácsonyi ötletek Nektek

Közeleg a karácsony és ilyenkor mindenki pánikszerűen szépülni akar. Fogynak a helyek, talán már a ti naptáratok is be van telve. Ilyenkor van a legnagyobb esélyünk a „betévedők” megfogására. De ne feledjük el a már meglévő visszatérő vendégeinket sem!

Az én javaslatom, hogy először is üljünk le egy pillanatra, és egy forró tea kíséretében gondoljuk át az elkövetkezendő napokat, heteket és hogy mit szeretnénk megvalósítani a karácsonyi akciókból.

A következő ötletekkel, tipekkel feldobhatod a szalonod hangulatát és forgalmát:

Bérletakció

Hirdess kifejezetten a téli időszakra szóló bérletakciót. Ezt tedd meg online is a közösségi oldaladon, illetve a szalonodban is beszélj róla vendégeidnek.

Ajándékkártya

Ha valaki meg szeretné lepni szeretteit, de még nem tudja mivel, akkor ne habozz, ajánld fel neki az ajándékkártya lehetőségét. Nem is beszélve arról, hogy így újabb vendégeket is szerezhetsz. Az alábbi linken megtalálod a PANDHY’S ajándékkártyájának grafikáját. Töltsd le, nyomtasd ki egy közeli nyomdában. Érdemes vastagabb, legalább 250g papírra, de elegánsá teszi bármilyen strukturált alapanyag is: KATTINTS IDE ÉRTE

Karácsonyi sorsolás

Kérj meg decemberben minden betérő vendéget, hogy egy cetlire írja fel nevét és az email címét (vagy telefonszámát), mert karácsonykor sorsolást rendezel. Ezeket tedd be egy üvegtálba és december 23-án húzz ki egy nevet a „kalapból”. A nyeremény viszonylag nagyobb értékű legyen, akár egy személyre szabott CosMix arckrém vagy egy Booster. A húzást online is megteheted a Facebook-on vagy csak hirdesd ki az üzenőfalra. Így biztosan követni fognak téged, és nem utolsó sorban jobban magadhoz kötheted meglévő vendégkörödet. (Mindneképpen a GDPR rendeletet betartásával történjen az adatgyűjtés, illetve a Facebook játék szervezés szabályait is olvasd át hogy ne érhessen semmi váratlan meglepetés)

Januári visszatérés kártya

Ez az újabb decemberben felbukkanó vendégeknek szól. Lepd meg őket egy ilyen kártyával. Egy bizonyos meghatározott időn belül visszatér, akkor ajándékba kap egy szemöldökszedést vagy festést, ez tőled függ.

Kis extra

A már meglévő vendégkörödet bérletvásárláskor lepd meg plusz egy alkalommal, ami „csak hűséges vendégeknek jár”.

E-mail

E-mailben vagy a közösségi oldaladon hirdesd meg az ünnepi nyitva tartást. A VIP körödnek esetleg felajánlhatod a legjobb helyeket, ha még nem teltek be.

Apró sütemény

Celofánba csomagolt kis mézeskalácsnak mindenki örül, ráadásul, ha az ágyra teszed, hogy a vendég találja meg, akkor már egy jó pillanatot szereztél neki.

December 6.

Mikulás napján érdemes kis csokit kitenni az asztalra, vagy finom, illatos narancsot.

Otthoni ápolás a két ünnep között

Írj egy pár sort, hogyan tarthatják meg a kezelés hatását a két ünnep között. Mindezt szintén meghirdetheted a közösségi oldaladon vagy elküldheted e-mailben.

És végül, de nem utolsó sorban ne feledd a karácsonyi hangulatot!

Öltöztesd fel szalonodat ünnepi hangulatba már most. Ne felejtsd el, hogy az illatok is fontosak, nem csak a szemet gyönyörködtető díszek, de mindezt diszkréten. Ha teheted, ülj le vendégeiddel egy pár percre kezelés után beszélgetni, hiszen ez az időszak már most a rohanásról szól, de nálad megtalálhatják a megnyugvást.

Remélem tudtam segíteni néhány ötlettel!

Bármennyire is zsúfolt már a naptárad most, érdemes előre gondolkodni és a januári holt időszakot feltölteni ilyen kis apró praktikákkal.

Igen felfokozott időszak ez mindenki számára. Dugók, rohanás, késések, stb. Igyekezz nyugodt maradni és szánj magadra is egy kis időt.

Kellemes készülődést kívánok!

Papp Renáta