Találkozunk a Beauty&Style kiállításon!

Várunk Magyarország legnagyobb szépségipari kiállításán a Hungexpón!

A Hungexpo Zrt. immáron 50 éve a magyar, és mostanra már a közép-kelet-európai kiállítás-szervező piac meghatározó szereplőjeként 2018-ban új kiállítással jelentkezik.

A Beauty & Style egy olyan magas színvonalú professzionális kiállítási platform, ahol a szépségipar három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika együttesen megjelenik.

A KIÁLLÍTÁS NAGYKÖVETE: DEBRECZENI ZITA

„Örömmel fogadtam a felkérést a Beauty & Style kiállítás nagyköveti posztjára. Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Én magam is szívesen fordulok szakértőkhöz, akik személyre szabottan adnak tanácsokat, ötleteket smink és frizura témában és segítenek a számomra leghatékonyabb kozmetikai termékek és kezelések kiválasztásában is.”

A kiállításon a résztvevők a CosMed – PANDHY’S standjánál megismerkedhetnek és kipróbálhatják a már több mint 40 országban hódító, 100%-ban magyar PANDHY’S szőrtelenítő cukorpasztát és a hozzá kapcsolódó depilációs eljárást, betekintést nyerhetnek a XXI. század kozmetikájába a számitástechnika segítségével a CosMix-al

Mire számíthatsz a rendezvényen?

  • Látványos színpadi showkra számos cég részvételével
  • Óriási kiállítói térre sok standdal, számos kiállítóval, a legjobb termékeikkel és szolgáltatásaikkal – nézd meg a kiállításon résztvevő márkák listáját, az „Akik már itt vannak” menüpontban
  • Izgalmas előadásokra, például a géllakkozás rejtelmeiről, nem csak szakembereknek
  • Drukkolj velünk a versenyeken vagy legyél Te a dobogós helyezettek egyike! A kiállítás keretében rendezzük meg a BKIK Kézműipari Tagozattal együttműködve a 60. Országos Bajnokságot, de lesz Országos Kozmetikai Masszázsverseny, valamint a körmös– és lábápoló szakembereket is számos kihívás várja.
    Érdemes indulni a megmérettetéseken, mert a megtisztelő címeken kívül számos nyeremény is vár a versenyzőkre, például a körmösverseny profi, összetett kategóriájának győztese és modellje számára a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja a részvételt a 2019-es londoni Nailympián!

A részletes programokért kattints IDE, a versenyekről pedig a „versenyek” menüpontban tájékozódhatsz.

Ingyenes szakmai belépőért csak töltsd ki az alábbi űrlapot: KATTINTS IDE