Újabb örök emlék – 4. VIPANDHY’S Szépségszakmai Edzőtábor

Rég nem látott barátok/kollégák, rengeteg nevetés, finom étkek, szakmai nyalánkságok. Mi lehet ez? Természetesen a 4. alkalommal megrendezésre került VIPANDHY’S Szépségszakmai Edzőtáborunk, mely ezúttal a Mecsek festői völgyébe, Sikondára látogatott az Ambient Hotel & Aroma SPA****-ba.

A hotelünk a tökéletes harmóniát kínálta az itt pihenni vágyóknak, hiszen ez Magyarország első illat-és wellness szállodája, mely Zólyomi Zsolt illatszelekciójával, beltéri és kültéri medencékkel és szaunaparkkal várja a vendégeket. 2015. júniusában az akkreditált vizsgálólaboratórium környezeti levegő terheltségi szint mérést végzett, melynek értelmében nyugodtan elmondható, hogy a sikondai völgy méltán viseli az „Egészség völgye” címet. A vizsgálati eredmények bizonyítják, hogy a sikondai völgyben a légszennyező anyagok koncentrációja jóval alacsonyabb a Komlón, valamint a Pécsen mért értékeknél.

1. nap

Az érkezés napján folyamatosan csordogáltak a PANDHY’S™ kozmetikusok az ország minden pontjáról. Volt, akinek elég volt 15-30 percet utaznia, de akadtak akik 6-8 órát autóztak.

Vendégeinket az egyik termékünk ihlette koktél (AHA Cocktail) várta a lobbyban, melyet a világ 3 likőrnagykövetének egyike, a magyar- és világbajnok mixer, Garamvölgyi Krisztián alkotott meg számunkra.

A nagy viszontlátások és koccintások után alapítónk, Bobíró Gertrud nyitotta meg a rendezvényünket, ahol a résztvevők első kézből értesülhettek cégünk és márkáink újdonságairól és terveiről. Ez mindenképpen egy közkedvelt része a tábornak, hiszen bárki kérdezhet, érdeklődhet magától az alkotótól, és egy egészen más szemszögből is megérheti a termékek mögötti filozófiát.

Gertrud után első vendégelőadónk, Vonnák László coach vette kezelésbe a csapatot, és egy nagyon érdekes előadást tartott a 9 emberi karaktertípust számláló enneagrammról. Ez egy ősi tudás, amit pszichológusok, üzletemberek, vállalkozók és magánemberek egyaránt használnak és tökéletesen beültethető a kozmetikák mindennapi életébe.

Az este, ahogy mindegyik nap is, nagyon finom étkek és italok társaságában, közösen telt. Akik nem voltak annyira kifáradva, már-már éjszakába nyúlóan osztották meg tapasztalataikat, storyzgattak, meséltek az elmúlt 1 évükről, hiszen a legtöbb résztvevőnek már a sokadik táborozása volt, így akár barátságoknak is nevezhetjük azt a kötelékeket amik itt, a PANDHY’S™ táborán belül kialakultak.

2. nap

A koránkelők egy kellemes reggeli sétával indították a napot a hotelt körülölelő erdőben, de volt aki a wellnesst választotta. Miután mindenki felébredt és készen állt hogy tudását bővítse, Gertrud kicsit sem habozva mutatta be a WWW.COSMIX.GLOBAL oldal nyújtotta lehetőségeket és engedett betekintést a XXI. századi kozmetika lehetőségeibe. Ez a rendszer segít a diagnózis elvégzésében, közösen megalkothatod vele a vendéged kezelését, archiválhatod/mendzselheted adatait, könnyebé téve mindennapi teendőidet.

Rövid pihenő után Dr. Faragó Eszter, főorvos, bőr- és nemibeteg szakorvos beszélt a rozáceáról, valamint hogy hogyan fonódhat össze a bőrgyógyászat és a kozmetika.

Majd a várva várt gyakorlat következett. Oktatóink a korábbi témára ráépítve, különleges kezeléseket és megoldásokat tanítottak a rozácea kezelésére a termékpalettánk segítségével. Mindenki párban, masszázságyakon gyakorolta be a kezelést, melyhez a legújabb 6 az 1-ben elektrokozmetikai berendezésünk is segítségükre volt. Az eredmények elképesztően látványosra sikeredtek!

Itt meg is említenénk, hogy már második alkalommal tartotta velünk születésnapját Rozin Ibolya, akit egy közös koccinás keretein belül, együtt énekelve köszöntöttük fel! Boldog Születésnapot Kívánunk!

3. nap

Mindig az utolsó a legszomorúbb nap, nem szeretnénk ha véget érne, hiszen ilyenkor mindenki egy kicsit maga mögött hagyja az egész éves munkát és gondokat, de ezért is hagyjuk a végére a díjátadókat és az ajándékozást, illetve egy „kerekasztal” megbeszélés mellett a véleményeket és kéréseket hallgatuk meg, valamint ötletelünk, hogyan lehetne még jobb a tábor vagy a PANDHY’S™ magyarországi működése, hiszen nekünk Ti vagytok a legfontosabbak.

Ezúton örömmel mutatjuk be karrier programunk legújabb Expert (Péller Ági) és Master (Lakos Edit) kozmetikusait, akik munkásságukkal, szakmai hozzáállásukkal méltón képviselik a márkát, ezt pedig jutalmazzuk.

Annyi biztos, bátran mondhatjuk hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Mi már nagyon várjuk a következő táborunkat, melyet minél előbb, már jövő év elején meghirdetünk, hogy mindenki ki tudja húzni sűrű naptárából azt a 4 napot, ahol ismét együtt lehetünk!

Hamarosan találkozunk!