PANDHY’S™ POST #62 – EuroSkills Budapest

EUROSKILLS BUDAPEST 2018. – Verseny 

Kinek mi jut eszébe először a szó hallatán? Izgalom, kitartás, küzdés, siker, győzelem és persze ezek együtt. Bár felfoghatjuk magát az életet is egy versenynek. Például a felvételi pontokért, az egyetemi helyekért, a jó állásokért, ráadásul az időről nem is beszélve… Vannak, akik versenyzőnek születtek, bírják az azzal járó feszültséget, sőt sokaknak lételemük a megmérettetés.

A szépségápolás világában is versenyzünk nap mint nap az elégedett vendégekért, minden évben rangos rendezvények kerülnek megrendezésre rendszeresen a világban, amikről esetleg sokan nem is tudnak. A PANDHY’S termékeket gyártó és forgalmazó CosMed Kft. számtalan díjjal és elismeréssel rendelkezik. Legutóbbi a COSMOPROF Las Vegas rendezvényen elnyert TRENDSETTER díj, de most nem ezekről szeretnék beszámolni.

A múlt héten Olaszországban jártam kolléganőmmel, ahol egy nagyon különleges versenyre készítettük fel az induló versenyzőt. A szakmák ifjú Európa/Világbajnoka címért folyik majd a verseny idén Európában, BUDAPESTEN. Jövőre pedig, a kétévente megrendezésre kerülő WorldSkills helyszíne az oroszországi Kazan lesz. Összesen 70 országból közel 1300 versenyző verseng majd a legjobbnak járó címért.

Az idei EuroSkills nem csak azért izgalmas mert hazánkban zajlik, hanem mert cégünk a főszponzora a kozmetikus szakmának. Az induló kozmetikus tanulók PANDHY’S™ és TD™ termékekkel fognak versenyezni, amiből természetesen PANDHY’S™ cukorpasztával fognak szőrteleníteni. Jövőre pedig a világ összes leendő szépségterapeutája kezében – már akik megmérettetik magukat- a mi termékeink lesznek! Ez óriási dolog és felelősség is, hogy milyen első benyomást keltünk bennük a termékeink iránt. Részesei vagyunk a felkészítéseiknek, együtt dolgozunk, hogy mindannyian a legjobb formájukat tudják hozni.

Íme az ízelítő, hogy miket kell bemutatniuk a nemzetközi zsűrinek és a versenyre kilátogató vendégeknek:

  • cukorpasztás szőrtelenítés arcon PANDHY’S™ termékekkel és technikával
  • feszesítő testkezelés PANDHY’S™ és TRUE DELIGHT™ kozmetikumokkal
  • depiláció utáni homogenizáló és védő smink PANDHY’S™ powdAIR tecnikával és MistON minAIRal smink anyaggal

A magyar színekben Papp Dóra a keszthelyi Asbóth Szakiskola kozmetikus tanulója indul. Drukkoljunk Neki minél többen szeptember 26-28 zajló EuroSkills-en, a Hungexpon, mi ott leszünk!

Szeretettel várunk Benneteket is, további szép nyarat, jó pihenést Nektek!

Kívánok minden indulónak jó felkészülést, eredményes részvételt, találkozunk itt: EuroSkills Budapest 2018. szeptember 26-28.

Noémi