PANDHY’S™ POST #60 – ÚT A TÖKÉLETES BARNULÁSHOZ PROGRAM

Több helyen is tartottunk előadást mostanában és -időszerűsége okán- mindig felvetődött a nyári termék értékesítés fontossága.

Ehhez szeretnék pár tippet adni referenciaszállodánk, a Hotel Wellamarin segítségével.

Náluk került meghirdetésre a következő program, ami egészében vagy csak részeket kiemelve belőle, a szalonokban is segítheti a vendégek tájékoztatását és növelheti a vásárlói kedvet.

ÚT A TÖKÉLETES BARNULÁSHOZ PROGRAM

  1. TESTRADÍROZÁS – az egyenletes barnulásért

Tudta, hogy ha nem radírozza le bőrét, akkor egyenlőtlenül, azaz foltosan barnulhat? Szabaduljon meg kíméletesen elhalt hámsejtjeitől különösen az első napozás előtt!

Ajánlatunk:

Aromasós-habos testradírozás ajándék bőrápolással

A szulfátmentes, cukor-tenzid alapú SigmaLine mosakodó hab a Pannon tenger eredetű, minden kémiai kezeléstől mentes, illó- olajokkal kevert sóval különleges tisztító élményt ad.

Termékajánlatunk:

TrueDelight™ kézműves szappan/testradír


  1. FÉNYVÉDELEM –a károsodás-mentes barnulásért

Tudta, hogy a fizikai napfényvédő krémek ellentétben a hagyományos, boltban kapható fényvédőkkel azonnal és nem 30 perces késleltetéssel védik bőrünket? Mint egy tükör, visszaverik a káros UV sugarakat. És azt tudta, hogy 20 SPF számú napfényvédő 95 %-ban kiszűri a káros sugárzást és az e feletti krémek már csak elenyésző mértékben javítják ezt az értéket?

Bízza magát a szakértőkre! Mi segítünk Önnek a választásban!

Ajánlatunk:

PANDHY’S™ SunDUO fizikai napfényvédő krém (2×50 ml), melyet 5-20 SPF között egyénileg szabályozhat! –Kezdetben használjon magasabb SPF krémet, melyet aztán fokozatosan csökkenthet. Bársonyos formula, szélesspektrumú UVA és UVB védelmet nyújtó cink oxiddal és gondosan válogatott természetes növényi UV filterekkel. A készítmény növényi eredetű tirozint is tartalmaz, amely fokozza a melanin szintézist, intenzívebbé téve a barnulást.

PANDHY’S™ SprayON SHIELD 15 SPF-os fizikai fényvédő (spray 100 ml) Rózsavíz alapú, növényi hatóanyagokkal és antioxidánsokkal gazdagított, transzparens, bőrvédő cink oxid spray, amely szélesspektrumú UVA és UVB védelmet nyújt, valamint védi a bőrt a nagy energiájú, látható (HEV) fény káros hatásaival szemben is.

TrueDelight™ hajtonikok (100 ml) a haj nedvességtartalmának, szerkezetének és fényének megőrzéséért, visszaállítja a haj pH-ját, lezárja a haj-lemezeket, hiszen nem csak a bőrünket, hanem hajunkat és fejbőrünket is védeni kell a káros sugaraktól!

Ugye nem felejtette el, hogy 11-15 óra között kerülendő a közvetlen napfény?!

Szórt fényben is ér bennünket UVB sugárzás, ne felejtse el használni a fényvédőt!


  1. HIDRATÁLÁS – a rugalmas, barna bőrért

Tudta, hogy a bőr rugalmasságának megőrzéséhez legfontosabb anyag a víz? Ezért a napozás során keletkezett folyadékveszteséget mindenképp pótolni kell! Törekedjen a vízbevitel maximalizálására és a lehető legtöbb szénsavmentes víz fogyasztása mellett permetezzen óránként vízpótlást segítő szérumot testére is, hogy bőrének mélyebb rétegeibe is minél több víz juthasson!

Ajánlatunk:

PANDHY’S™ Rózsavíz (30 ml) PANDHY’S™ Multi Mol Hya Gel hialuronsav szérummal –

PANDHY’S™ Rózsavíz (150 ml) PANDHY’S™ Multi Mol Hya Gel hialuronsav szérummal –


  1. BŐRREGENERÁLÁS – a fiatalos barna bőrért

Tudta, hogy napozás során a bőr a szervezet nagyarányú folyadékelvonása miatt extrém módon kiszárad és felső rétege repedezetté válik? A bőr fiatalosságának megőrzése érdekében kiemelten fontos a napozás utáni bőrápolás, vagyis a bőr hidratálása és táplálása, bőrpír vagy leégés esetén a bőr nyugtatása. Soha se feledkezzen meg a napozás utáni bőrápolásról!

Ajánlatunk:

  • Kókuszos kényeztetés

A PANDHY’S™ SweetCare Cukoralapú Arc és Testápoló Krém és PANDHY’S™ Pure Coco Masszázs Olaj keverékével egy selymes, kókuszillatú bőrtápláló és kötőszövet erősítő pakolást kapunk, mellyel tetőtől talpig kókuszos kényeztetésben részesíthetjük vendégünket. Napozás után kiváló regeneráló pakolás!

Termékajánlatunk:

PANDHY’S™ Rathany nyugtató és hidratáló testápoló 150 ml

Könnyű, kellemes illatú, azonnal felszívódó krém napégette, irritált, érzékeny, kipirosodott bőrre.

Összetevői:

  • ratániagyökér a perui indiánok ősi gyógyító növénye, összehúzó, vérzés- és gyulladáscsökkentő, valamint hámosító hatása van
  • D-panthenol – hidratáló, gyulladáscsökkentő
  • Kókuszolaj – bőrtápláló, kötőszövet erősítő
  • Mentol – hűsítő, PH szabályozó
  • Olivaolaj – táplál, hidratál

  1. VITAMINFELTÖLTÉS – az egészséges, barna bőrért

Tudta, hogy a napozás során a bőr vízkészleteinek utántöltése mellett a vitaminok feltöltése is fontos, hogy bőre egészséges, szép fényű legyen? Válasszon A, C és E vitaminokban gazdag testápolót és masszírozza be mélyen bőrébe, hogy segítse a vitaminok felszívódását!

Ajánlatunk:

Hűsítő TD™ MOISTURIZING GALVANIC géllel végzett dinnyekivonatot tartalmazó masszázs. A Cucumis melo gyümölcs gazdag forrása az A és C vitaminoknak, antioxidánsoknak és nyomelemeknek, mélyen hidratálja és nyugtatja a fáradt, száraz és érzékeny bőrt.


  1. BŐRTÁPLÁLÁSa ráncmentes, ragyogó arcbőrért

Tudta, hogy a napozás során a bőrben az öregedési folyamatokat felgyorsító szabadgyökök keletkeznek és ez legelőször az arcbőrön látszik? Fordítson fokozott figyelmet arcának bőrére és töltse fel a szabadgyököket megkötő antioxidánsokkal, vitaminokkal és persze vízzel!

Ajánlatunk:

Express bőrfiatalító arcmasszázs hűsítő arcmaszkkal ajándék kézmasszázzsal

vagy

Növényi őssejtes, ránctalanító, barnulást aktiváló arcmasszázs hűsítő arcmaszkkal ajándék kézmasszázzsal

Termékajánlatunk Önnek:

CosMix TAN Booster barnulást segítő olaj szérum (20 ml)

A CosMix TanBooster egy forradalmi, barnulást aktiváló, felgyorsító és meghosszabbító készítmény, amely a tamanu és a szűz szezámmag olaj, valamint zsírban oldódó, növényi alapú tirozin szinergiájából jött létre. A tirozin bőrfelületen történő alkalmazása segíti a barnulás felgyorsítását anélkül, hogy napoznánk, serkenti a melanin termelést, hozzájárulva ezzel a bőr barnulásához ultraibolya sugarak nélkül.

CosMix NIGHT Booster növényi őssejtes, éjszakai bőrregenerációs olaj szérum (20 ml)

A formula megerősíti a bőr regenerációs és helyreállító folyamatait, serkenti a belső anyagcserét, fokozza a bőrsejt-tevékenységet, és fokozza az energiatermelést. Elősegíti a toxinok kiürítését, növeli a bőr mikrokeringését.

A készítmény ugyancsak növeli az irha rostok szintézisét. Ezek a bőr rugalmasságát és szilárdságát biztosító rostok: kollagén, rugalmas rostok, rácsrostok. A Booster csökkenti az irha rostok pusztulásáért felelős enzim termelését.


Remélem, találtok ötleteket a nyári értékesítéshez ebben a programban, akik pedig többet is szeretnének tudni a testpeelingekről, pakolásokról, melyekkel minden szezonban tökéletesen ki tudjuk egészíteni az arckezeléseket, igazi holisztikus wellness élményt nyújtva vendégeinknek, azokat szeretettel várjuk Spa képzéseinken!

Kellemes nyári szezont kívánok!

Szeretettel,

Melinda

Webshopunkban mindenre találsz megoldást, sőt több termék közül is választhatsz, ami Neked a legmegfelelőbb.

Nézz körül a képre kattintva!