VIPANDHY’S™ Szépségszakmai Edzőtábor a Mecsek festői völgyében

Kedves PANDHY’S Partnerünk!

Arra invitálunk, hogy tölts velünk egy pár napot egy csodálatosan szép helyen, egy nem kevésbé csodálatos társaságban. Csatlakozz az idei csapathoz, akik minden évben résztvevői a táborunknak… szeretettel várunk TÉGED is!

Az együtt eltöltött idő alatt testileg-lelkileg és szellemileg egyaránt felfrissülhetsz, betekintést nyerhetsz a PANDHY’Sújdonságaiba, új, értékes barátokra tehetsz szert, akikkel megoszthatod szakmai sikereid, megtalálhatod az esetleges nehézségeidből kivezető utat.

Személyesen találkozhatsz a PANDHY’S alapítójával és tulajdonosával, Borbíró Gertruddal, aki megálmodója ezeknek az innovatív, különleges és egyedi termékeknek, ráadásul egyenesen Tőle hallhatsz az elsők között az újdonságokról és a jövő tervekről.

A tábor célja a szakmai ismeret bővítése, a tudatosság növelése, azonnal hasznosítható, beépíthető kezelések elsajátítása, betekintés a PANDHY’S szemléletébe, az öröm, a harmónia, az életenergiánk áramlásának segítése, a PANDHY’Scsalád erősítése.

Mindezt hol? A Mecsek festői völgyében az  Ambient Hotel & AromaSPA **** -ban. 

Hogy megkönnyítsük döntésed, íme az idei témánk, ami minket ebben az évben különösen foglalkoztat:

  • Az immár nép betegségnek számító ROZACEA és annak kezelése, mint örökzöld téma
  • Magyarországon először itt mutatjuk be új online analízis és kezelés tervező oldalunkat – hiszen ideje a szépségápolásban is globálisan gondolkozni – a GLOBAL szakmai felületetbevezetünk a XXI. század kozmetikájába a számítástechika segítségével.

Büszke örömmel mutatjuk be meghívott vendégeinket, szakmai előadóinkat

  • Már, mint régi ismerőst, üdvözölhetjük Vonnák László senior trénert, aki ez alkalommal is azonnal hasznosítható ismeretekkel és készségekkel ruház fel minket, illetve

  • Dr. Faragó Eszter főorvosasszony tiszteli meg a rendezvényünket és tart előadást a Rozaceáról és a bőrgyógyászat és a kozmetika határterületeiről.

… és persze mindeközben:

  • figyelünk önmagunkra és egymásra
  • elmélyedük szakmai tudásunkban
  • eszmét cserélünk a világmegváltó dolgokról, és
  • örülünk egymásnak, az együtt töltött időnek