PANDHY’S™ SunDUO krém

Bársonyos formula, szélesspektrumú UVA és UVB védelmet nyújtó cink oxiddal és gondosan válogatott természetes növényi UV filterekkel. A készítmény növényi eredetű tirozint is tartalmaz, amely fokozza a melanin szintézist, intenzívebbé téve a barnulást.

A krém könnyen kenhető, gyorsan felszívódik, anélkül, hogy fehér fátyol-réteget, vagy olajos felszínt hagyna maga után. Ápolja, hidratálja és megnyugtatja a bőrt, védi a nap káros hatásaitól, csökkenti ezek látható jeleinek kialakulását. Minden bőtípusra használható. Dermatológiailag tesztelt.

Használati utasítás: Alaposan és egyenletesen kenje be az arc és a test száraz bőrét mielőtt a napra megy. Az alkalmazást legalább 2 óránkét ismételje, illetve fürdőzés után minden esetben.

A keverési arányt bőrtípusának megfelelően válassza meg. Magasabb faktorú fényvédelmet alkalmazzon a napozás első napjaiban.

Figyelem: Kizárólag külsőleg használható. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ha szembe kerül, bő vízzel kiöblítendő.

PANDHY’S™ SprayON SHIELD

Rózsavíz alapú, növényi hatóanyagokkal és antioxidánsokkal gazdagított, transzparens, bőrvédő cink oxid spray, amely szélesspektrumú UVA és UVB védelmet nyújt, valamint védi a bőrt a nagy energiájú, látható (HEV) fény káros hatásaival szemben is.

Egyenletesen terül és gyorsan szárad, matt bőrfelszínt eredményez, ideális ápoló és védőkészítmény minden bőrtípusra.

Használati utasítás: alaposan rázza fel a flakont minden használat előtt. Az emulziót permetezze a bőrre kb. 15-20 cm távolságból, szemeit és száját tartsa csukva. A nagyobb cseppeket az ujjak hegyével, gyengéden lapogassa a bőrbe, a készítmény bedörzsölést nem igényel, smink fölé is használható. 2 óránként ismételje meg az applikációt

Figyelem: Kizárólag külsőleg használható. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ha szembe kerül, bő vízzel kiöblítendő.