A tél vége felé szervezetünk energia készlete igencsak megfogyatkozik. Fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat, teljesítő képességünk is alaposan megcsappan.

Táplálékaink között kevesebb a friss zöldség, gyümölcs, hajlamosak vagyunk a TV-t nézve vagy a laptop előtt ülve valami kevésbé hasznos táplálék nassolásával elütni az időt.

Árulkodó jelek a felszedett kilók, a fakó és száraz, gyulladt, pattanásos bőr testen és arcon egyaránt.

Pedig a segítség ott lapul a fürdőszoba polcon, ami nem más, mint a PANDHY’STM Georgikon Wellness és gyógyiszap.

Méregteleníti a bőrön keresztül a testet, ásványi sókkal, mikro-makro elemekkel segíti a bőr normál működését, hogy az a tavasz eljövetelére egészségesen ragyogjunk, mint az első napfény!

Hogyan kezdjünk a tavaszváró Home Spa-nak?

  •             Engedjünk egy kád kellemesen meleg vizet, tegyünk bele 3-4 kanál iszapot, párologtassunk kedvünkre a TDTM Quient Essence sorozat aromái közül és merüljünk el 20 percre ebbe a csodás fekete fürdőbe. Lazuljunk testben és lélekben egyaránt, figyeljük, milyen gondolatokat ébresztenek bennünk az illatok. A kádfürdő után mindig szánjunk időt egy kis pihenésre egy kellemesen puha köntösben egy csésze PANDHY’STM BeauTea társaságában. Javaslom a csalánt vagy a jázmint erre az alkalomra.
  •             Készítsünk arc és dekoltázs pakolást az iszapunkból, keverjük fele-fele arányban valamelyik PANDHY’STM testápolóval, az alapos arctisztítás után egyenletesen kenjük fel, majd dőljünk le egy könnyed novellát olvasva 20-25 percre. Meglátjuk már az első alkalom után felragyog a bőrünk, amit a maszk lemosása után kenjük be kedvenc arckrémünkkel. A BeauTea ajánlatom erre a délutánra a rózsa.
  •             Az elvékonyodott, zsíros, élettelen hajunkkal is csodát tehet az iszap a sapka lekerülése után.
  •             Használjuk úgy mint egy hajestéket, ecsettel vigyük fel a fejbőrre a keveréket, folpakkal tekerük be amire törölközőt is tegyünk, hogy jó melegen tartsuk. Mi kerüljön a keverékbe az iszapon kívül? Természetesen az ACV-nk és pár csepp PANDHY’STM HairCure olaj… Amíg a fejünkön a pakolás, ami 30 perc, vegyünk iszapos lábfürdőt, olvassunk, böngésszünk vagy csak egyszerűen rendezzük a gondolatainkat, tervezzük a jövőt, hiszen jön a TAVASZ!!

Várjuk szép, egészséges bőrben, magabiztosan. Kívánok nektek jó HomeSpa élményeket:

Szeretettel,

Noémi

PANDHY’STM Georgikon Wellness és gyógyiszap.

A Georgikon iszapot méltán az iszapok „fekete gyémántjaként” tartják számon, különlegesen magas huminsav tartalmának és rendkívül gazdag ásványi- és nyomelem összetételének köszönhetően nemcsak a gyógyászatban, hanem a kozmetikában is figyelemre méltó helyet vívott ki magának. Rendszeres alkalmazásával testünk 100%-ban természetes úton hasznosítható építőkövekhez, olyan ásványi anyagokhoz, makró- és mikroelemekhez jut, amelyek közvetlenül a kezelt területen szívódnak fel, így a lehető legtökéletesebben épülnek be a szövetekbe.

További részletek…

Szerezze be akár azonnal lakossági vagy profi kiszerelésben!