Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád Európa-bajnoka!

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szépségápoló szakembereknek (kozmetikus és/vagy kéz- és/vagy lábápoló, műkörömépítő), szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat SZÉPSÉGÁPOLÓ SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 , illetve világbajnokságán a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk az Euroskills Budapest versenyre akik 1993. január 1. után születtek, a Worldskills Kazan versenyre, akik 1995. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják:

• a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt,
• a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken.

Hogyan lehet jelentkezni?

A www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt található online űrlap kitöltésével.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezési határidő: 2018. február 16.

Tervezett menetrend:
Előválogató tervezett időpontja: 2018. február 25. Helye: Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

Mit kell hozni?

Jelentkezés után bővebb tájékoztatót küldünk. Döntő tervezett időpontja: 2018. március 14. Helye: Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Mi várható a válogatón?

Kozmetikai és Spa kézápoló feladatok, ezen belül ránckezelés, szőrtelenítés spatulás technikával, tartós szempilla és szemöldökfestés, szemöldök korrekció, francia manikűr lakkozással, testkezelés masszázzsal és pakolás felhelyezésével, valamint egy fantáziasmink körömdíszítő feladattal.

Feladatok: PDF megtekintése

További információ a versenyekről:

email: linhart.asboth@gmail.com
Tel.: +36305855883

Tudta?

Örömmel és büszkén jelentettük be 2017 Novemberében, hogy a PANDHY’S™ termékeket gyártó és forgalmazó CosMed Kft lett az első hivatalos támogatója a 2018-as budapesti EuroSkills versenynek.