PANDHY’S™ Post #13 – Véget értek az ünnepek… vagy mégsem?

Először is BÚÉK!

Belevágunk egy újabb évbe… véget értek az ünnepek… vagy mégsem? Marketinges szemüvegünket előkotorva tisztán látszik, hogy ünnep-ünnep hátán közeleg.

Mire felocsúdunk, a januárnak már vége és itt a farsangi szezon, megfűszerezve egy Valentin nappal, amitől karnyújtásnyira van a Nőnap és akkor vendégeink méregtelenítési és fogyókúrás újévi fogadalmáról még szót sem ejtettünk. Megannyi kiaknázható lehetőség, hogy növeljük a szalonforgalmat és a termékeladást.

Már január elejétől, közepétől felhívhatod vendégeid figyelmét a közelgő Valentin napra és az akcióidra. Készíts szórólapot, adj a kezelések, vásárlások mellé ajándék kupont, amit Valentin napi ajándékcsomagok vásárlásakor válthatnak be.

Még nem késő összefognod valakivel és közös Valentin napi akciót hirdetnetek. Például: Teljes láb+intim szőrtelenítés után vásárolj Valentin napra szexi fehérneműt a XY fehérnemű üzletben 15% kedvezménnyel! / Szexi fehérneműdhöz 15% kedvezménnyel cukorpasztás láb+intim szőrtelenítés az XYSzalonban.

Online érdemes a Facebook-on és a Google-n is hirdetned, a Valentin naphoz kapcsolódó Google-s keresések 60 százalékkal nőttek az elmúlt három évben a Google Trendek adatai szerint! A Facebook relevanciáját talán kár is firtatnunk, ráadásul a Valentin nap ünneplésében leginkább érintett korosztályt éred el.

Persze a szinglikről se felejtkezzünk meg!

Ha szeretnél még több tippet a Valentin napi értékesítéshez, jelezd kommentben és röpítjük a postaládádba.

Hamarosan itt a farsang, áll a BÁL! Ugye tudod, hogy a PANDHY’S™ Mineral Make-up tökéletes választás a farsangi sminkeléshez?!

Vízzel keverve úgy készíthetünk csodaszép tündéreket és pókembereket, hogy nem ártunk vele az érzékeny gyermekbőrnek és garantáltan szép marad, bármennyit szaladgáljon a farsangi bulin. Csillámporaink a szolid csillogástól a legvadabb ragyogásig ajánlhatók arcra, testre, hajra egyaránt.

Csodaszép farsangi sminktippeket, felhordási technikákat, értékesítési ötleteket kaphatsz Nagy Ignác utcai oktató centrumunkban! Egynapos tréningünk időpontjáról tájékozódj honlapunkon.

Eltökélt vendégeid hamarosan, a lustábbak pedig tavasszal pánikszerűen fognak felkeresni, hogy beleférjenek az egy mérettel kisebb fürdőruhájukba. A Thalasso by TrueDelight tréningünk az algák csodálatos erejére építve siet a segítségükre. A PANDHY’S™ GuaSha MIX tréning pedig a koffein, a glükóz és a Georgikon iszap csodáját mixeli a keleti guasha technikával, hogy elérjük a tökéletes eredményt!

Várunk megújulva de a régi szeretettel!

Boldog Új Évet kívánok!

Melinda