PANDHY’S™ Post #7 – A Férfiak és a Smink

A FÉRFIAK ÉS A SMINK

Nem kedves hölgytársaim, a mai témám nem az, hogy mit gondol az erősebb nem a sminkünkről, szeretik vagy nem amikor órákat töltünk a tükör előtt szépítkezve, bár csak zárójelben jegyezném meg, hogy a PANDHY’S™ Mineral Makeup-al percek alatt varázsolhatunk egész napra tökéletesen fedő és védő sminket;, hanem arról tájékoztatlak benneteket, hogy a férfiak egyre többen sminkelik magukat, akár bevallják, akár nem.

Nem is kell ezen meglepődnünk, hiszen gondoljunk csak a barlang rajzokra, az ősi rituális táncokra, az egyiptomi uralkodókra vagy éppen a piramisokat építő rabszolgákra, a francia udvar parókás előkelőségeire akik mind-mind festették magukat, ha nem is mindig az esztétikum növelése érdekében.

A színészek és a kifutók modelljei után a metroszexualitás fokozott terjedésével szinte már a jó megjelenés elengedhetetlen kelléke az uraknál is a smink. Ahogyan megszoktuk, hogy szemöldök szedésre, pillafestésre, pakolásra felkeresik a szalonokat, egyre több dekor kozmetikai üzlet polcain találhatunk  kifejezetten számukra készített termékeket. Mi is a kritérium a férfiak szerint?

  • észrevétlenség,
  • tartósság,
  • egyszerűség
  • és kevés termék, amely több problémát képes korrigálni

Javaslom, bátran ajánljátok a PANDHY’S™ Mineral Makeup JuveLine alapozó porait. Minden igényt kielégítően, egy jól megválasztott színnel percek alatt homogén, ugyanakkor nem maszkszerű és észrevétlen kendőzést érhetnek el. Nem kenődik el, nem zárja el a pórusaikat, nem fénylik és nem zavarja Őket a mindennapi életükben. Egyszerűen csak fokozza az ápolt és esztétikus megjelenésüket.

Persze vannak akik itt nem állnak meg és még egy kis kontúrt festenek vagy tetováltatnak a szempillájuk tövébe, színtelen szájbalzsamot használnak, tudunk mi is ajánlani a palettáról hypoallergén és illat mentes változatban, hiszen ez is fontos.

noemiferfiKedves kolléganőim, koronázzuk meg Őket, hiszen nekünk szeretnének tetszeni! és garantáljuk, hogy a sminkük edzés, tárgyalás és randevú álló…. ne feledkezzünk meg a PANDHY’S™ exkluzív férfiaknak készült termékeiről sem, hiszen mi is gondoltunk Rájuk!

Következő alkalommal bemutatom Nektek a PANDHY’S™ MinerAIR-t, mellyel a szalonkezeléseiteket méltón, higiénikusan és gyorsan tudjátok befejezni és nemcsak az erősebbik nemnek…

Addig is sok-sok férfi vendéget IS kívánok Nektek!

Noémi