PANDHY’S™ meghódítja a Távol-Keletet!

kep3Ezúttal a messzi Vietnámba látogatott a PANDHY’S™ “térítő” csapata, ahol végtelen kedvesség, rajongás és az országra jellemző párás meleg fogadta Őket.

Hogy mit kerestek ilyen távol?

A PANDHY’S™ immáron 2 éve azon fáradozik, hogy az általunk oly kedvelt magyar szőrtelenítő cukorpaszta itt is olyan híres legyen, mint Brazíliában, Európában vagy Oroszországban. Mit is mondhatnánk, SIKERÜLT! A 3 napos Cosmobeauté Vietnam kiállítás hatalmas sikerrel zárult, sok-sok potenciális partner szeretné hogy az Ő kezükben is arannyá váljon ez a csodálatos anyag.

Mind a három nap majdnem teltház volt a standunkon, ahol Bőzsöny Melinda nemzetközi trénerünk mutatta be a merész érdeklődökön a cukorpaszta hihetetlen erejét. Az elégedettség, csodálkozás nem maradt el, hiszen a gyantával szemben ez egy teljesen új anyag a környékükön, ami minden egyes ponton jobb az általuk ismert szőrtelenítő kezelésektől.

A csapat több interjút is adott, többek között vietnámi és dél-kóreai újságoknak, riportereknek. Reméljük mi is kapunk az anyagból hogy megoszhassuk Önökkel!

Nincs megállás!

Szusszanni is alig van idő, máris indul a csapat Dél-Kóreába, Japánba és Malájziába, ahol szintén az ámulatba ejtés és a partner keresés a cél!IMG-20150413-WA0017 IMG-20150413-WA0030 IMG-20150413-WA0042