Mára már sajnos nincs olyan ember, akinek ne lenne problémája a hajával, fejbőrével: az erős napsütés, a környezeti ártalmak, a helytelen táplálkozás, a stressz az egészségtelen életmód, stb. mind-mind meglátszanak hajszálainkon, fejbőrünk állapotán. Ilyenkor nem elegendő a haj szokásos tisztán tartása és rutinszerű ápolása: a megfelelő gondozásához, regenerálásához, a fejbőr és a hajszálak normalizálásához hozzátartozik a speciális hatóanyagokkal való kezelés, ápolás, kúrálás is.

 

Mindezen problémákra kínál megoldást a PANDHY’S™ SigmaLine HairCare Hajápoló termékcsalád, mely holisztikus szemlélettel, körültekintően és értőn összeválogatott hatóanyagokkal és a jól megkomponált kezelési rituáléval a hajas fejbőr működésének az egyensúlyát célozzák meg természetes módon és úton visszaállítani.

 

PANDHY’S™ SigmaLine Hair Renew Shampoo – Regeneráló Hajsampon

sampon

Cukor-tenzid alapú, koffein és glükóz tartalmú sampon, a mindennapi hajmosáshoz, minden hajtípusra. Természetes, bőrbarát összetételéből adódóan kíméletesen tisztít, regenerálja a hajhagymákat, hidratálja és ápolja a hajat és a fejbőrt, szabályozza a szébum termelést. Nem tartalmaz: SLS-t, parabent, mesterséges színező és illatanyagot, érzékeny bőrűek is használhatják.

Használata: a nedves hajra, a hosszúságnak megfelelő mennyiségű sampont hordjon fel, ezzel alaposan mossa meg a hajat, az ujjbegyekkel masszírozza át a fejbőrt, 1-2 percig hagyja a sampont a hajon. Ezután gondosan öblítse ki langyos vízzel. A hajmosást követően használja a SigmaLine Regeneráló Hajbalzsamot.

balzsamPANDHY’S™ SigmaLine Hair Renew Conditioner– Regeneráló Hajbalzsam

Koffein, glükóz és gyógynövény tartalmú hajbalzsam, a mindennapi hajápoláshoz, minden hajtípusra. Természetes, bőrbarát összetételéből adódóan kíméletesen ápolja és hidratálja a hajhagymákat és a fejbőrt anélkül, hogy elnehezítené a hajat.
Ha rohanásban vagyunk, akkor is érdemes használnunk, hiszen mindössze 1-2 perc hatóidő alatt látványos és eredményes ápolásra és hajszálaink megfelelő hidratálására képes. Nem tartalmaz parabent, mesterséges színező és illatanyagot, érzékeny bőrűek is használhatják.

Alkalmazása: hajmosás után masszírozza a nedves hajra, fejbőrbe, 1-2 perc hatóidő után alaposan öblítse le.

hajolaj_fejborPANDHY’S™ SigmaLine HairCure Hajolaj

A SIGMA LINE Hajregeneráló Olaj gondosan válogatott, értékes és tiszta esszenciális olajok keveréke. Vitalizálja, selymessé teszi a hajat. Összetételénél fogva regenerálja, aktivizálják a fejbőrt, kiegyensúlyozza a szebum-termelést. Fokozza a ghaj újraképződését, természetes védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben. Javasoljuk száraz, fénytelen, töredezett haj, hajhullás, korpásodás, túlott zsírosodás, dauer és/vagy festés következtében károsodott haj ápolására.

Használata: az ujjbegyekkel, finoma, de alaposan masszírozza az olaj-keveréket a fejbőrbe. Ezt követően olajozza be a hajszálakat, is, azok teljes hosszúságában, különs tekintettel a hajvégekre. Ehhez öntsön a tenyerében a haj mennyiségének és hosszúságának megfelelő mennyiségű olajat és az olajos kezével többször símítsa át a hajat. Hagyja fent az olajos pakolást 25-30 percig. Intenzívebbé tehető a hatás, ha nylon fóliával, majd száraz törölközővel turbánozza be a haját. A hatóidő lejártát követően alaposan mosson hajat PANDHY’S™ SIGMALINE Hair Renves Samponnal, majd fejezze be a műveletet SIGMA LINE Hair Renew Regerneráló Hajbalzsammal.

hajolajPANDHY’S™ SigmaLine Scalp Vital Hajolaj

A SIGMA LINE Vitalizáló Hajolaj összetételénél fogva frissíti, regenerálja, aktivizálják a fejbőrt, kiegyensúlyozza a szebum-termelést, és kellemes illatot kölcsönöz a hajnak, igazi felüdülést hoz!

Amit az összetevőkről tudni érdemes;
a Búzacsíra Olaj – magas E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalmánál fogva: általános sejtvédő, regeneráló és antioxidáns hatású, megköti a szabad gyököket, a Földimogyoró Olaj lezárja a töredezett hajvégeket, egészséges fényt kölcsönöz a hajnak. A Menta Olaj – hűsítő, vérbőségfokozó, pH szabályozó, egyaránt hatékonyan kezeli a zsíros és a száraz fejbőrt, a korpát, és a fejbőrviszketést. Normalizálja a fejbőr szébum termelését, hidratálja a hajszálakat. Stimulálja a hajhagymákat, elősegíti a hajnövekedést.
A Levendula Olaj – stimulálja a sejtműködést, gyulladáscsökkentő, és olajtermelés kiegyensúlyozó hatású. Linalol tartalmánál fogva fokozza a sebgyógyulást, hámosodást.
A Citrom Olaj – kellemes, friss illata mellett, elősegíti a sejtnedvek egyensúlyát, szabályozza a szébum termelést. Antibiotikus, összehúzó és fertőtlenítő tulajdonságú.
Az Ilang-Ilang Olaj édes, egzotikus illata mellett, a sejtműködésre gyakorolt harmonizáló és stimuláló hatásánál fogva került a keverékbe.

TIPP: A hajpakolás hatásfokát tovább növelhetjük, ha az olajat Georgikon iszappal keverjük, és úgy hordjuk fel a fejbőrre, gondosan eloszlatva azt egészen a hajvégekig!