Újabb díj, újabb elismerés! Köszönjük!

Örömmel adjuk hírül, hogy a PANDHY’S™ termékeket gyártó és forgalmazó CosMed Kft. is a Magyar Termék Nagydíjasok közé lépett a világhírű Cukorpasztával és az ehhez kapcsolódó szőrtelenítési technikával.

Budapest, 2014. szeptember 3. – 66 vállalat 66 pályázata vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjakat. Az immár 17. alkalommal átadott elismeréssel elsősorban olyan vállalkozásokat díjaztak, amelyek termékei vagy szolgáltatásai előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció, értékesítésükben pedig a munkahelyteremtés alapját is képező export tevékenység. Magyarországon sok esetben az ár jelent lényeges vásárlási szempontot és ezt gyakran a minőség elé helyezik a vásárlók. A Magyar Termék Nagydíj pályázat egyik kiemelt célja, hogy változtasson ezen a szemléleten, továbbá a magyar gyártók és szolgáltatók gazdasági helyzetének erősítése mellett, biztonságot és kiváló minőséget garantáljon a fogyasztók felé.

Hazánk legtekintélyesebb, önkéntes tanúsító rendszerének másik célja, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kiváló minőségű hazai termékeket és szolgáltatásokat, amellyel a fogyasztók döntését is segítik.

A díjazott cégek képviselői ünnepélyes keretek között, a Parlament Felsőházi Termében vehették át a díjjal járó trófeát, okleveleket és különböző különdíj elismeréseket, ahol többek között Dr. Kövér László is köszöntőt mondott.

Természetesen a CosMed Kft-t és a PANDHY’S™-t Borbíró Gertrud alapítónk képviselte, akinek ezúton is szívől GRATULÁLUNK!