Virágvizek

Érdemes tudni, hogy virágvizeink a friss virágok begyűjtést követő vízgőzös lepárlással készülnek, a legszigorúbb nemzetközi technológiai előírások betartása mellett. A NEM HYDROSOL jelzés a termékeinken arra utal, hogy azok nem illóolaj vízben való visszaoldásával készülnek. A NEM HYDROLAT jelzés pedig arról biztosítja a felhasználót, hogy virágvizeink nem az illóolaj desztilláció melléktermékeként készülnek, hanem az előbb leírtak szerint a friss virágokból, mint elsődleges termék.

 

PANDHY’S™ RózsavízROSE WATER

A PANDHY’S™ Rózsa virágvizek a friss virágok begyűjtést követő vízgőzös lepárlással készülnek, a legszigorúbb nemzetközi technológiai előírások betartása mellett.

A rózsaolaj egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően a világ egyik legértékesebb kozmetikum alapanyaga, minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható – a száraz, vízhiányos, vagy a problémás-érzékenyre éppúgy, mint az öregedő bőrre. Gyengéd tisztító és tonizáló hatású. A zsíros és pattanásos bőr kezelésében – miután a rózsa gyulladásgátló és fertőtlenítő szerepe érvényesül – szintén igen jó eredményekkel alkalmazható. Nyugtatja a napégette bőrt. Erősíti a sejtfalakat, öregedés gátló, stimulálja a sejtek megújulását. Helyreállítja a bőr pH értékét, intenzíven hidratálva azt. Erősíti a lelket és a szellemet is, segít a döntéshozatalban, ismert hangulatjavító és idegnyugtató hatásáról.

Tudta, hogy: a rózsa volt az első virág, amelyből illóolajat és rózsavizet pároltak le az ókori Perzsiában?

 

 

PANDHY’S™ LevendulavízLAVENDER WATER

Ez a sokoldalú – a test és a lélek tradicionális balzsamaként ismert – gyógy- és fűszernövény évezredek óta a szépségápolás egyik meghatározó eszköze. Permete megnyugtatja a bőrt, serkenti annak anyagcsere-folyamatait, kiegyensúlyozza a szébum termelődést. Kiváló tonizáló hatású, védi a bőrt a kiszáradástól. Csillapítja a napégette bőr fájdalmát és a pattanások miatt keletkezett gyulladásokat. Az ideges embert megnyugtatja, az elmét ellazítja, a gondolatokat tisztítja.

 

 

 

 

 

PANDHY’S™ Körömvirágvíz   calendula

A körömvirág gyulladáscsökkentő és bőrösszehúzó hatással rendelkezik. Édeskés virágillata frissítő és nyugtató. Hatásos bőrproblémák, kiütések, hámsérülések, hegek, napégés kezelésére, univerzális bőrápoló tonik.

 

 

 

 

 

 

 

PANDHY’S™ Kamillavízchamomile

A kamilla virágvíz különösen ajánlott érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre. Nyugtató hatású, javasolt ekcémás, aknés és napégett bőrre, borotválkozás utáni bőrnyugtatására, használható arcvízként és haj-tonikként is.

 

 

 

 

 

 

 

PANDHY’S™ Mentavízpeppermint

A menta frissítő és stimuláló virág víz, kitűnően használható horzsolásokra, a napégette bőr hűsítésére, kiváló arc-tonik akár problémás bőrre is, de készíthetünk belőle nagyszerű szájvizet is.

 

 

 

 

 

 

 

PANDHY’S™ Cickafarkvízyarrow

A cickafark ismert sebgyógyulást elősegítő, hámosító és gyulladáscsökkentő hatásáról, mint adsztringens virágvíz tökéletes aknés bőr kezelésére, borotválkozás utáni bőrnyugtatóként, használható arctisztítóként, mint haj-tonik stimulálja a hajhagymákat, hatékony ellenszere a korpának.

 

 

 

 

 

 

 

PANDHY’S™ Varázsmogyoróvíz hamamelis

A varázsmogyoró javítja a mikro-cirkulációt, nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt. Adsztringens hatásánál fogva élénkíti és tisztítja a zsíros bőrt, eltávolítja a felesleges faggyút és szabályozza annak termelődését, enyhíti a bőrpírt, összehúzza a pórusokat, tonizálja a bőrt.