Tanfolyami tájékoztató
Megújult a PANDHY’S™ Oktatási Rendszere!

2012. május 1-től átalakítottuk a PANDHY’S™ Lakossági és Professzionális Tanfolyamok rendjét. Ennek megfelelően az alábbi oktatástípusokat kínáljuk minden kedves meglévő és jövőbeni Partnerünknek.

Tanfolyamok 2012.

1, Lakossági tanfolyam:
- A PANDHY'S™ MakeUp Tanfolyam
A tanfolyamra bárki jelentkezhet aki szeretné megtudni hogyan varázsolhatja magát még szebbé. A 4 órás tanfolyam teljesen egyedi és személyre szabott, sminktanácsokkal, technikákkal. A tanfolyam végére a résztvevő elsajátíthatja leginkább illő árnyalatokat és sminktechnikát.
A tanfolyam 35.000 Ft + ÁFA, melyből 35.000 Ft + ÁFA a tanfolyam végén a cég Mineral MakeUp termékcsalád termékeire levásárolható!
Jelentkezni a CosMed Kft.-nél írásban (fax: +3623560042, levél, e-mail info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (+3623560041, +36309060141) lehet.2, Professzionális tanfolyamok:
- A PANDHY’S™ SPA Tanfolyam – Arc és Testkezelések Természetesen...Cukorral

A tanfolyam 35.000 Ft + ÁFA , melyből 20.000 Ft + ÁFA a tanfolyam végén a cég termékeire levásárolható!

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek a CosMed Kft.-nél írásban (fax: +3623560042, levél, e-mail info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (+3623560041, +36309060141).

Az Arc és Testkezelések Természetesen...Cukorral tanfolyamaink 1 naposak, az alábbiak szerint épülnek fel; Tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 20%) és gyakorlati (kb. 80%) oktatást kapnak a PANDHY’S™ Cukor SPA Alkalmazásokból.

A tanfolyami nap végén minden résztvevő köteles a levásárolható 20.000 Ft + ÁFA-t kezdőkészletre elkölteni a PANDHY’S™ Termékcsaládból. A kezdőkészlet összetételét a tanfolyam résztvevője szabadon határozhatja meg. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki, illetve a hallgató regisztrációs kártyát kap.
Kozmetikus tanulók (diákok) számára az Arc és Testkezelések Természetesen...Cukorral tanfolyam díjtalan, esetükben a kötelező kezdőkészlet vásárlási értéke: 20.000 Ft +ÁFA

Egyéb tudnivalók:
• minden résztvevő kézhez kapja a tanfolyami kézikönyvet, referencia filmanyagot DVD-n, szalondekorációs és promóciós anyagot.
• ugyancsak változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőset oktatójával
• minden érdeklődőnek módja van ingyenesen és minden kötelezettség nélkül oktatócentrumukban kipróbálni, megismerni anyagainkat és az eljárást magát mielőtt a tanfolyami jelentkezéséről dönt.

- PANDHY’S™ Szőrtelenítés Természetesen...Cukorral Tanfolyam

A tanfolyam ára: 65.000 Ft + ÁFA, melyből 50.000 Ft a tanfolyam végén a cég termékeire levásárolható!

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek a CosMed Kft.-nél írásban (fax: 23/560042, levél, e-mail info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (23/560041,30/9060141).

A szőrtelenítés tanfolyamaink 3 naposak, az alábbiak szerint épülnek fel; 1-2 nap (jellemzően vasárnap és hétfő) – a tanfolyam első két napján a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak a cukorpasztás depilációról (lehúzócsíkos és kézi technika)

A tanfolyami nap végén minden résztvevő köteles a levásárolható 50.000 Ft-t kezdőkészletre elkölteni a PANDHY’S™ Terékcsaládból. A kezdőkészlet összetételét a tanfolyam résztvevője szabadon határozhatja meg. A megvásárolt termékek biztosítják a tanfolyamot követően az eljárás saját keretek között történő gyakorlását.

3. nap – a minősítővizsga napja. A hallgató saját döntése alapján jelentkezik oktatójánál a vizsgára, amelyre az oktatás 2. napját követő min. 2, max. 6 héten belül sor kell, hogy kerüljön. Ezen a napon hallgató és oktatója közösen értékelik a hallgató által otthon kitöltött tesztlapot, amely az eljárás elméleti alapjainak elsajátításáról ad képet, majd a hallgató bemutatja a technikát a gyakorlatban, minden testtájon dolgozva vele. Ezek alapján kap a hallgató oklevelet és regisztrációs kártyát, amely jogosítja a PANDHY’S™ Szőrtelenítés Természetesen...Cukorral Technika alkalmazására és a későbbi anyagvásárlásra.

A jelentkezéssel egy időben kérjük befizetni (csekken, vagy készpénzben) a 15.000 Ft.+ ÁFA tanfolyami díjat a CosMed Kft. részére, a tanfolyami regisztráció az összeg beérkezésével válik konkréttá. A befizetés teljesíthető postai rózsaszín csekken CosMed Kft. 2038-Sóskút, Szent István király útja 4. címre, a BB Nyrt.-nél vezetett 10102093-50653400-01000000 számú számlára, vagy személyesen a SweetEpil Szalonban 1055-Budapest, Nagy Ignác u. 19/B. sz. alatt H-P 08:00-20:00 között. A befizetés közleményeként kérjük feltüntetni a nevet és a választott tanfolyam időpontját. A konkrét időpontra, és helyszínre való jelentkezéssel és a tanfolyami díj befizetésével a jelentkező tudomásul veszi és elfogadja az adott feltételeket;

Kozmetikus tanulók (diákok) számára a Szőrtelenítés Természetesen…Cukorral Tanfolyam díjtalan, esetükben a kötelező kezdőkészlet vásárlási értéke: 30.000 Ft +ÁFA

Egyéb tudnivalók:
• a tanfolyamon a résztvevők egymáson és saját magukon gyakorolnak, ezért kérjük az oktatáson szőrösen szíveskedjenek megjelenni
• minden résztvevő kézhez kapja a tanfolyami kézikönyvet, referencia filmanyagot DVD-n, szalondekorációs és promóciós anyagot.
• ugyancsak változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőset oktatójával
• minden érdeklődőnek módja van ingyenesen és minden kötelezettség nélkül oktatócentrumukban kipróbálni, megismerni anyagainkat és az eljárást magát mielőtt a tanfolyami jelentkezéséről dönt.
• a PANDHY’S™ tanfolyamokra jelentkezőknek természetesen módjuk van – indokolt esetben – az eredetileg választott és regisztrált tanfolyami időpontot módosítani, ha ezt a tanfolyamot megelőzően min. 48 órával jelzik a CosMed Kft. felé, ellenkező esetben a befizetett 15.000 Ft. összegű tanfolyami díj elvész a számukra.

- A PANDHY'S™ MakeUp Tanfolyam
A tanfolyam 35.000 Ft + ÁFA , melyből 20.000 Ft + ÁFA a tanfolyam végén a cég termékeire levásárolható!

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek a CosMed Kft.-nél írásban (fax: +3623560042, levél, e-mail info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (+3623560041, +36309060141). Olyan elméleti, gyakorlati tudásra tehetnek szert, mely méltóan megállja helyét a kozmetika profi világában. Kozmetikus tanulók (diákok) számára a MakeUp Tanfolyam díjtalan, esetükben a kötelező kezdőkészlet vásárlási értéke: 20.000 Ft +ÁFA

Szeretettel várjuk jelentkezését!

CosMed Kft.

Letöltés: PANDHY’S™ professzionális és lakossági szőrtelenítő termékek árlistája (kizárólag vevőkód ismeretében) »


Pandhy's Hungary Facebook © 2014. CosMed Kft. - PANDHY'S™ főoldalSzőrtelenítésSzalonkezelésMake-upKapcsolatAdatvédelem - Honlap készítés: Webpozitív