PANDHY’S™ Post #32 – Jeges élvezet
JEGES ÉLVEZET, KÍVÜL – BELÜL
Tombol a nyár és az időjósok szerint az idén nem lesz okunk panaszra.
A betérő vendégeink üdvözlő italainak elkészítéséhez szeretnék egy pár ötletet adni, mert bár igaz, hogy a tiszta, hideg, friss víz a legjobb szomjoltó, de a különlegesség varázsa sem elhanyagolható. A személyre szabás évében, amikor a kozmetikai termékeket a vendég szeme láttára készítjük el, miért ne kaphatna a hangulatának megfelelő frissítő, jeges finomságot, ami egészséges, természetes és különleges.
A PANDHY’S™ BEAUTEA egy igazán exkluzív válogatás a szépítő növényekből, virágokból, egyaránt megtalálható a virágok királynője, a gyulladások csökkentője, a lélek és a bőr nyugtatója amelyeket réges-régen ismerünk és használunk, mint a számunkra oly különleges és izgalmas jázmin vagy japánlonc…
A PANDHY’S™ BEAUTEA családról a honlapunkon részletesen olvashatsz, a katalógusában,pedig számtalan ötletet találsz a felhasználásra kívül – belül egyaránt.
A teák elkészítése és lehűtése azonban időbe telik és az lenne igazán elegáns, ha a PANDHY’S™ CosMix diagnosztikai lapjait már egy jeges, PANDHY’S™ BEAUTEAs frissítővel szürcsölve beszélhetnénk meg a vendéggel.
Hogyan valósíthatjuk meg, hogy mindig legyen teljes választékunk?
Készítsünk teákat a PANDHY’S™ BEAUTEA teljes választékából a dobozokon látható piktogramok segítségével, majd várjuk meg amíg kihűlnek és öntsük azokat jégkocka készítőbe ( önzárós, nylon tasak), majd írjuk rá a tea nevét és mehet a mélyhűtőbe.
Nem lesz más dolgunk csak kivenni a megfelelőt a hűtőből, felengedni vízzel , mellé tenni egy szívószálat, ízlés szerint mézzel, citrommal ízesíteni vagy önmagában élvezni a hűsítő ízeket.
Gondolom, az így elfogyasztott teák ajánlják magukat a megvásárlásra is, hiába tombol kint a nyár, egy nagy pohár jeges menta mámor igazán csábító lehet, a rózsa fagyos csókjáról nem is beszélve..
Nagyon szép nyarat, sok vendéget és jóleső felfrissülést kívánok Nektek,
szeretettel: Noémi