KARRIER PROGRAM

PANDHY’S™ KARRIER-PROGRAM

A PANDHY’S™ INTERNATIONAL PASSPORT (a.k.a SUCCESSPORT) – Útlevél rendszer és a PANDHY’S™ RENDFOKOZATOK

A PANDHY’S™-CosMed családi vállalkozásból nőtte ki magát egy igazi kozmopolita nagycsaláddá, és lett ismert és elismert brand, 5 kontinens, immár több mint negyven országban.

Innovatív, építő, nemzetközi közösségként az egyik legszebb feladatra vállalkozik; szebbé, magabiztosabbá, boldogabbá teszi az embereket a professzionális szépségápolás útján!

Egy ilyen erős közösséghez tartozni nagy öröm, de nagy felelősség is egyben, ezért a PANDHY’S™ szeretné megkülönbözetett figyelemmel kitüntetni a hozzá hű tagokat és útjára bocsájtja a PANDHY’S™ Karrier Programot, valamint ennek  részeként a PANDHY’S™ Nemzetközi Útlevelét, a SUCCESPORT-ot, ami egy valódi útlevél a PANDHY’S™ csodálatos világába.

Tagjait érdemeik elismeréséül különböző rendfokozatokkal tünteti ki, amelyek feltételekhez kötöttek és jelentős kedvezményeket biztosítanak, valamit megadják a lehetőséget a tudatos építkezésre, irányt mutatnak a folyamatos fejlődésre és úgy a vendégek, mint a tagok, végül pedig az egész közösség javát szolgálják.

Az újonnan bevezetésre kerülő PANDHY’S™ SUCCESSPORT-Útlevél és a kapcsolódó PANDHY’S™ RENDFOKOZATOK  rendszeréhez bocsátjuk ki az alábbi tájékoztatást a programban résztvevő Partnereink részére tájékoztatásul.

(Ha Ön már végzett kozmetikusunk, kérjük e-mailen (info@pandhys.com) vagy az ismert elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot hogy mielőbb eljuttassunk Önnek az útlevelét, mely a korábbi “kozmetikus kártyánkat” váltja fel.)