INKA KOMBÓK

A CosMix kombók egydózisú, különféle kozmetikai indikációkra gondosan válogatott, tiszta aktív hatóanyag keverékek a  CosMix alapokhoz.

HydroControl – INKA Combo

hidratálás a bőrfelszíntől a mélyebb rétegkig, a bőr nedvességmegtartó képességének javítása

… a hatóanyagok:

HIALURONSAV

kismolekula méretű, hidrolizált hialuronsav a bőr középső és legfelső rétegeinek a hidratálására, és a nedvesség megkötésére.

INKA DRAGO

egy páratlan összetevő, amit a Croton Lechleri fa gyantájából nyernek ki, és amit az amazóniai őslakosok már ősidők óta használnak gyógyító ereje miatt. Napjainkban a kozmetikai iparban is kezdik alkalmazni, nagyon jó immunmoduláns, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásai miatt.

INKA MACA

az Andok-beli Maca gyökérből készült kivonat, energizáló és termékenység-növelő hatása széles körben ismert, jótékony növényi összetevő, multifunkcionális tulajdonságokkal, amelyek javítják a bőr egészségét, barrier funkciót töltenek be a környezetszennyezés, a stressz és az UV sugárzás ellen.

HydroControl – INKA Combo

TimeControl -INKA Combo

többfrontos bőrfiatalítás és védelem

… a hatóanyagok:

INKA TOCHE

a perui amazonasi őserdő területéről származik, a macskakarom liánból nyerjük ki. A hagyományos népgyógyászatban mély sebek gyógyítására, illetve gyulladásgátló szerként használják. A macskakarom növény kivonat megszünteti a szellem és a test közötti, egyes betegségek fő okait jelentő zavarokat.

A legfontosabb hatások

erősíti a bőr támasztó szerkezetét, a kollagén termelésének stimulálása és a kollagén degradációjának csökkentése által

INKA YACON

az inkagumó leveleiből készülő kivonat, jól ismert andokbeli termény, amelyet már évszázadok óta használnak Peru őshonos lakosai táplálékként, és a hagyományos orvoslásban is.

INKA YAGUAR

természetes hatóanyag, a perui Andok őshonos vadnövényéből. A bennszülöttek hagyományosan borogatáshoz használták a növényt, ütések és zúzódások gyógyítására.

INKA ANATTO

az Achiote válogatott leveleiből nyert kivonat, amely egy amazóniai növény, amit ősidők óta bőrápolásra használnak a térségben élő törzsek,   erős anti-kolleganáz hatással bír, intenzív bőrvédelmet nyújt az UV sugárzással és az ebből eredő oxidatív stresszel szemben.

INKA CAMU

az amazoni Camu camu gyümölcsből származó kivonat, az egyik leggazdagabb C-vitamin forrás, amely a korai öregedést okozó szabad gyökök ellen fontos antioxidáns szerepet tölt be.

TimeControl -INKA Combo

PureControl -INKA Combo

gyulladásos, aknés bőrproblémák komplex kezelésére, megelőzésért.

… a hatóanyagok:

KRAMERIA

ratánia gyökérből készül, évszázadok óta széles körben hasznáják a vérzéscsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően, fényvédő sajátosságai okán az UV-B sugárzás elleni védekezésnek is kitűnő eszköze.

INKA MATICO

a Piper aduncum válogatott leveleiből nyert kivonat, ez az ezeréves tradícióval rendelkező perui növény, alkalmas bőrtisztításra, a bőr megvédésére, sebek gyógyítására, fertőtlenítésre, vérzéscsillapításra és bőrproblémák kezelésére.

INKA DRAGO

egy páratlan összetevő, amit a Croton Lechleri fa gyantájából nyernek ki, napjainkban a kozmetikai iparban  nagyon jó immunmoduláns, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásai miatt alkalmazzák.

INKA CAPULI

természetes összetevő; a perui földicseresznyéből származik, amely egy rendkívül funkcionális gyümölcs, és amelyet már a pre-inka és inka kultúrákban is gyógynövényként ismertek és használtak.

INKA TARA

természetes összetevő, amit számos módon használnak  már a prehispán kor óta. Néhány kevésbé ismert előnyeit – természetes fényvédő, antimikrobiális és antibakteriális hatását – a kozmetikai ipar most kezdi felfedezni.

PureControl -INKA Combo