Hónap Termékei

honap_termek_banner

A megszerzett rendfokozatok különböző kedvezményeket nyújtanak PANDHY’S™ Karrierje során. Ebben a menüpontban a havonta meghirdetett “Hónap Terméke” kedvezményes kozmetikumokra csaphat le.

A kedvezményeket kizárólag azon kozmetikusaink vehetik igénybe, akiknek van érvényes PANDHY’S™ Útlevele és részt vesz karrier programunkban, illetve már megszerezte legalább az első rendfokozatot, azaz a “Bronz – Trainee”-t. Részletek a programról: www.pandhys.hu/karrier-program/

Elevenítsük fel, milyen erre vonatkozó kedvezmények vannak különböző rendfokozatoknál:

  • Bronz – Trainee: havi egy, általunk meghirdetett terméket -10% kedvezménnyel vásárolhat meg
  • Ezüst – Junior: havi három, általunk meghirdetett terméket -10% kedvezménnyel vásárolhat meg
  • BiColour – Expert: a teljes PANDHY’S™, CosMix és TrueDelight™ paletta termékeit -10% kedvezménnyel vásárolhatja meg
  • Arany – Master: a teljes PANDHY’S™, CosMix és TrueDelight™ paletta termékeit -15% kedvezménnyel vásárolhatja meg

 

Lássuk az ÁPRILIS havi ajánlatunkat:

 

Bronz – Trainee és Ezüst – Junior

honap_termekei_coffe

TrueDelight™ Coffee Scrub testradír-szappan

- minden bőrtípusra

természetes összetevő: 91,4%, bió összetevő: 69,9%, aktív hatóanyag: 69,9%

Természetes szappan őrölt kávéval gyengéd, krémes bőrradír, az elhalt hám eltávolítására, a puha, ragyogó bőrért. A rendszeres bőrradírozás segíti a bőr megújulási folyamatait, eltávolítja a pórusokat elzáró elhalt bőrsejteket. A krémes kókusz és shea vaj nyugtatja és hidratálja a bőrt, az antiszeptikus és stimuláló hatású kardámom olaj adja a szappan kellemes egzotikus illatát.

 

 

 

Ezüst – Junior:

honap_termekei_acv

PANDHY’S™ ACV Cure Lotion (150ml / 500ml)

Az ACV testápoló népi gyógyászatból méltán csodaszerként ismert és elismert almaecet tartalmánál fogva kiváló gyulladáscsökkentő, nyugtató és hámregeneráló hatású készítmény. Jó hatással van a kollagén- mátrixra és a támasztószövetekre. Intenzív sejtösszehúzó hatása miatt ajánlott depiláció utáni ápolóként is. Mindennapi használatra javasoljuk az egész test ápolására, megszünteti a bőrviszketést, bőrpírt, allergiás bőrreakciókat.

Kiváló gyulladáscsökkentő összehúzó pakolások alapkrémeként és csodákat tesz, ha korpás-szeboreás bőrt ezzel masszírozzuk néhány csepp Miraculum olaj hozzáadásával.

TIPP: Férfiaknak érzékeny bőr esetén borotválkozás után – arcszesz helyett – ajánljuk.

 

Ezüst – Junior:

honap_termekei_cosmix

CosMix – INKA AKTÍV szett

Az INKA aktív termékcsalád a perui Andokban és a perui esőerdőben honos, nagy múltú gyógynövényekből készül, olyan gyógyító növényekből, amelyek mögött évszázados tudás és tapasztalat áll.

Az INKA aktív paletta 13 természetes aktív hatóanyagból áll, ezek közül 12 vízoldékony kivonat , egy pedig egy természetes növényi olaj. Mindegyik hatóanyag hatását klinikai tesztek sorozata bizonyítja.

Minden INKA aktív tiszta, nagykoncentrációjú, tartósítószermentes növényi kivonat, garantáltan GMO (génmódosítás) mentes növényekből készül, kőolajszármazékok hozzáadása nélkül.

Bővebben a termékről a CosMix menüpontban olvashat.

 

 

A következő hónapok termékei:

Hónap Bronz – Trainee és Ezüst – Junior #1 Ezüst – Junior #2 Ezüst – Junior #3  
Május

PANDHY’S™ Sweet & Easy Cukorzselés Patronkészlet

(6x100ml, 3db aplikátor, FlexEpil Rugalmas Szalaggal – 2 tekercs 7,5 x 600 cm)

PANDHY’S™ Bőrtisztító és Nyugtató Folyadék (500ml) TrueDelight™ Quint Essence olajok #1, #2, #3, #4, #5 (50ml)  
Június PANDHY’S™ Rathany Testápoló (150ml / 500ml) PANDHY’S™ Mediterrán Szőrtelenítő Cukorpaszta (850g) PANDHY’S™ Körömvirágvíz (150ml / 500ml)  
Július PANDHY’S™ Mentavíz (150ml / 500ml) PANDHY’S™ PreDePeel Powder (300g) PANDHY’S™ Georgikon Iszappor  
Augusztus TrueDelight™ Peel-off maszk (150ml) PANDHY’S™Sweet&Easy Szőrtelenítő Cukorzselé (850g) TrueDelight™ Hydro-range maszk (50ml / 150ml)  
Szeptember  TrueDelight™ 5 ELEMENTS – Föld olaj PANDHY’S™ Normál Szőrtelenítő Cukorpaszta (850g) PANDHY’S™ SPAROMA Ásványi Masszázs és Fürdősó (250g / 1500g)