BÁZIS FORMULÁK

A bázis formulák…

A CosMix termékcsalád a tiszta és gazdag bázisformulákra épül. Mindegyik bázis készítmény követi a PANDHY’S™ irányelveket; kizárólag értékes természetes, legnagyobbrészt növényi eredetű, alapanyagokat tartalmaz. Az alkotók között mindenesetben megtalálható valamilyen formában a nálunk megkerülhetetlen cukor, a készítmények tartósítása a csodálatos ezüstkolloiddal történik, és természetesen nem tartalmaznak mesterséges szín és illatanyagot.

CosMix – Masszázskrém Bázis 

Unikális masszázskrém formula, ami tökéletes kontaktanyag minden típusú arc és testmasszázshoz. A készítmény abszorpciója kényes egyensúly mentén lett beállítva, azt a kettős célt szem előtt tartva, hogy tartósan biztosítsa a felhasználó számára a megfelelő lubrikációt a masszírozáshoz, és ezzel párhuzamosan elősegítse az értékes hatóanyagok teljes és mélyrétegekbe történő penetrációját.

CosMix – Krémmaszk Bázis:

A krémmaszk egyik legfőbb összetevője a fehér kaolin, amely a leggyengédebb és egyben a legsokoldalúbb az összes agyag közül, illetve minden bőrtípusra használható.

A maszk minden bőrtípusra alkalmazható – száraz, érzékeny, aknés, gyulladt, vagy akár a fáradt, fakó bőr hatékony ápolószerévé tehetjük átgondolt adalékolással, a nagyszerű eredmény nem marad el.

CosMix – Báziskrém

Könnyű, habos, vitaminokban és értékes tápanyagokban gazdag krémalap, növényi olajak különleges kombinációjával, méhviasszal, vitaminokkal. A krém intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt, gyorsan felszívódik, különlegesen kellemes bőrérzetet hagy maga után.

Alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs és a szemkörnyék bőrének ápolására. Körültekintő és értő adalékolással a krém megfeleltethető bármely kozmetikai indikációnak, illetve bármely bőrtípus tökéletes és sokoldalú ápoló kozmetikumává alakítható.

CosMix – HidroGél Bázis

A termékcsalád egyik büszkesége a hidrogél alap, ami egy rendkívül egyszerű – mindössze négy alkotóból álló – formula.

A CosMix hidrogél bőrpuhító, hűsítő, nyugtató hatású iontoforizálható alapkészítmény, amely olaj adalékolásával különleges lipogéllé is alakítható és ultrahangozható, gyorsan, szinte nyom nélkül felszívódik.