ALAP Tanfolyamaink (Foundation Trainings):

 • Szeretne vendégeinek valami újat nyújtani?
 • Kicsit kitűnne az átlagos kozmetikák tengeréből?
 • Fontos Önnek a költséghatékonyság?
 • Szeretne egy nagyszerű közösségbe tartozni?

Tájékozódjon a PANDHY’S™ világszerte népszerű, 5 féle, professzionális alapképzéseiről:

 1. PANDHY’S™ Szőrtelenítés Természetesen…Cukorral Tanfolyam
 2. PANDHY’S™ SPA Tanfolyam – Arc és Testkezelések Természetesen…Cukorral
 3. PANDHY’S™ Ásványi Sminkek
 4. PANDHY’S™ CosMix – your blend your beauty – A testre szabott szépség
 5. TrueDelight™ Arc és Testkezelések Tetőtől-Talpig – Luxus módra

Mi segítünk Önnek ebben! Nálunk könnyedén megszerezheti a nemzetközi PANDHY’S™ oklevelet, mellyel már több mint 35 országban vállalhat munkát illetve vásárolhat PANDHY’S™ termékeket a Karrier Programunk (link) segítségével.

1) PANDHY’S™ Szőrtelenítés Természetesen…Cukorral Tanfolyam (kozmetikusoknak, szakmabelieknek):

Az PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta, Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül. Miért lényeges a (citrom)sav mellőzése? Elsősorban, mert stabil konzisztenciájú anyagra van szükségünk a kézi-technikához, mert a citromsav pórusösszehúzó hatása kifejezetten a PANDHY’S™ depilációs eljárás alapelvével ellenkezik, és azért is mert a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét, és szélsőséges esetben allergizálhat is. A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően a Cukorpaszta többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát a kozmetikus kézzel masszírozza a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban. A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye.

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedés irányában történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.
A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.

Jelentkezés – IDE kattintva

A tanfolyam ára: 65.000 Ft + ÁFA, mely egy 50.000 Ft-os kezdőcsomagot tartalmaz. Az alábbi 2 variációból lehet választani:

1. variáció

Rendelési kódTermékDarab
980750PANDHY’S™ TWIN HEATER melegítő1
980703/980704/980752PANDHY’S™ Normal / Mediterrán / UltraSoft Cukorpaszta (850g)2
980705 PANDHY’S™ Bőrtisztító és Nyugtató Folyadék (500ml)1
980806PANDHY’S™ Hintőpor (300g)1
980707 PANDHY’S™ Rathany Testápoló (500ml)1

2. variáció

Rendelési kód Termék Darab
980703/980704/980752PANDHY’S™ Normal / Mediterrán / UltraSoft Cukorpaszta (850g)3
980705PANDHY’S™ Bőrtisztító és Nyugtató Folyadék (500ml)1
980806PANDHY’S™ Hintőpor (300g)1
980729PANDHY’S™ ACV Almaecetes Testápoló (500ml)1
980889 PANDHY’S™ PreDePeel Habzópor (300g)1
980904 PANDHY’S™ logózott, műanyag spatula csomag (10db-os)1

(mindkét csomag mellé 1db PANDHY’S™  Poszter, 1db PANDHY’S™ mappa és 1db PANDHY’S Katalógus is jár)

Képzési Dátumok

HónapBUDAPEST
Nap
TISZAKÉCSKE/KECSKEMÉT
Nap
Debrecen
Nap
Április28-29. (Szombat-Vasárnap)
Május7-8. (Hétfő-Kedd)7-8. (Hétfő-Kedd)26-27. (Szombat-Vasárnap)
Június 4-5. (Hétfő-Kedd)4-5. (Hétfő-Kedd)30-1 (Szombat-Vasárnap)
Június25-26. (Hétfő-Kedd)
Július16-17. (Hétfő-Kedd)2-3 (Hétfő-Kedd)28-29 (Szombat-Vasárnap)

Jelentkezés – IDE kattintva

A tanfolyamra kérjük hozzon egy igazolványképet az új nemzetközi Karrier Programunkhoz.Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek a CosMed Kft.-nél írásban (fax: 23/560042, levél, e-mail: info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (23/560041,30/9060141).

A szőrtelenítés tanfolyamaink 3 naposak, az alábbiak szerint épülnek fel; 1-2 nap (jellemzően vasárnap és hétfő) – a tanfolyam első két napján a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak a cukorpasztás depilációról (lehúzócsíkos és kézi technika). A 3. nap – a minősítővizsga napja. A hallgató saját döntése alapján jelentkezik oktatójánál a vizsgára, amelyre az oktatás 2. napját követő min. 2, max. 6 héten belül sor kell, hogy kerüljön. Ezen a napon hallgató és oktatója közösen értékelik a hallgató által otthon kitöltött tesztlapot, amely az eljárás elméleti alapjainak elsajátításáról ad képet, majd a hallgató bemutatja a technikát a gyakorlatban, minden testtájon dolgozva vele. Ezek alapján kap a hallgató oklevelet és regisztrációs kártyát, amely jogosítja a PANDHY’S™ Szőrtelenítés Természetesen…Cukorral Technika alkalmazására és a későbbi anyagvásárlásra. Kozmetikus tanulók (diákok) számára a Szőrtelenítés Természetesen…Cukorral Tanfolyam díjtalan, esetükben a kötelező kezdőkészlet vásárlási értéke: 30.000 Ft +ÁFA

Egyéb tudnivalók:

 • a tanfolyamon a résztvevők egymáson és saját magukon gyakorolnak, ezért kérjük az oktatáson szőrösen szíveskedjenek megjelenni
 • minden résztvevő kézhez kapja a tanfolyami kézikönyvet, referencia filmanyagot DVD-n, szalondekorációs és promóciós anyagot.
 • ugyancsak változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőset oktatójával
 • minden érdeklődőnek módja van ingyenesen és minden kötelezettség nélkül oktatócentrumukban kipróbálni, megismerni anyagainkat és az eljárást magát mielőtt a tanfolyami jelentkezéséről dönt.
 • a PANDHY’S™ tanfolyamokra jelentkezőknek természetesen módjuk van – indokolt esetben – az eredetileg választott és regisztrált tanfolyami időpontot módosítani, ha ezt a tanfolyamot megelőzően min. 48 órával jelzik a CosMed Kft. felé, ellenkező esetben a befizetett 15.000 Ft. összegű tanfolyami díj elvész a számukra.

2) PANDHY’S™ SPA Tanfolyam – Arc és Testkezelések Természetesen…Cukorral (kozmetikusoknak, szakmabelieknek):

Az édes szenzációk sorában a legújabb a SweetTreat ® – PANDHY’ SPA® Kezelések és Masszázsok megjelenése, amellyel régi felhasználói igény kerül végre kielégítésre.spa_nőElkészült a SweetTreat® oktatóprogram, megjelent a PANDHY’SPA® DVD és kézikönyv.A cukor-SPA csomag 3 különböző, kifejezetten a PANDHY’S™ termékekre, kezelő anyagokra kidolgozott masszázstechnikát mutat be, egy „tetőtől-talpig”, pakolásokkal kiegészített, relax masszázst, egy fizioterápiás gyógy-masszázst és egy különleges cellulit kezelés-kombinációt.

A tanfolyam 35.000 Ft + ÁFA , melyből 20.000 Ft + ÁFA a tanfolyam végén a cég termékeire levásárolható!

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek a CosMed Kft.-nél írásban (fax: +3623560042, levél, e-mail info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (+3623560041, +36309060141).
Az Arc és Testkezelések Természetesen…Cukorral tanfolyamaink 1 naposak, az alábbiak szerint épülnek fel; Tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 20%) és gyakorlati (kb. 80%) oktatást kapnak a PANDHY’S™ Cukor SPA Alkalmazásokból.A kezdőkészlet összetételét a tanfolyam résztvevője szabadon határozhatja meg. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki, illetve a hallgató regisztrációs kártyát kap.

Kozmetikus tanulók (diákok) számára az Arc és Testkezelések Természetesen…Cukorral tanfolyam díjtalan, esetükben a kezdőkészlet vásárlási értéke: 20.000 Ft +ÁFA

Képzési Dátumok (jelentkezés – IDE kattintva)

HónapNap
Február2. (Csütörtök)
Március2. (Csütörtök)
Június6. (Kedd)

A tanfolyamra kérjük hozzon egy igazolványképet az új nemzetközi Karrier Programunkhoz.

Egyéb tudnivalók:

 • minden résztvevő kézhez kapja a tanfolyami kézikönyvet, referencia filmanyagot DVD-n, szalondekorációs és promóciós anyagot.
 • ugyancsak változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőset oktatójával
 • minden érdeklődőnek módja van ingyenesen és minden kötelezettség nélkül oktatócentrumukban kipróbálni, megismerni anyagainkat és az eljárást magát mielőtt a tanfolyami jelentkezéséről dönt.

3) PANDHY’S™ Ásványi Sminkek (kozmetikusoknak, szakmabelieknek):

A PANDHY’S™ Mineral Makeup sminkanyagok teljesen új irányt nyitnak az arc és testfestésben; poralapú, tiszta ásványi pigmentekkel színezhetjük még szebbé magunkat, minden káros és felesleges puffer és segédanyag nélkül. A színek sokféleségének és a felhasználásnak csak a fantázia szabhat határt. Nagyon izgalmas dolog, hogy az arcpírként használt porral színezhetjük az ajkunkat, és ugyanazzal a színnel lakkozhatjuk a körmünket is.

A PANDHY’S™ Mineral Makeup család a természet bravúrja, nem kémiai laboratóriumok végterméke. A PANDHY’S™ sminkanyagokkal szembeni bármilyen alapú allergia teljesen kizárható, minden bőrtípushoz, textúrához használható. Tartósítószer, talkum, olaj és illatanyag mentes minden eleme. Mellőzünk minden olyan összetevőt, aminek semmi más célja nincs, mint a térfogatnövelés, vagy a végtermék megjelenésének javítása. Mi büszkén vállaljuk, hogy a készítményeink mindegyikét kézimunkával állítjuk elő.

A tanfolyam 35.000 Ft + ÁFA , melyből 20.000 Ft + ÁFA a tanfolyam végén a cég termékeire levásárolható!Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek a CosMed Kft.-nél írásban (fax: +3623560042, levél, e-mail info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (+3623560041, +36309060141). Olyan elméleti, gyakorlati tudásra tehetnek szert, mely méltóan megállja helyét a kozmetika profi világában.

Kozmetikus tanulók (diákok) számára a MakeUp Tanfolyam díjtalan, esetükben a  kezdőkészlet vásárlási értéke: 20.000 Ft +ÁFA

Képzési Dátumok (jelentkezés – IDE kattintva)

HónapNap
Október9. (Hétfő)

A tanfolyamra kérjük hozzon egy igazolványképet az új nemzetközi Karrier Programunkhoz.

4) PANDHY’S™ CosMix – your blend your beauty – A testre szabott szépség (kozmetikusoknak, szakmabelieknek):

CosMix – your blend, your beauty… mindannyian egyediek vagyunk, egyedi a bőrünk, időről-időre változóak a kozmetikai szükségleteink és elvárásaink. Tekintettel vagyunk a tényre, hogy a bőr él és állandóan változik, kölcsönhatásban van a környezetével, hatással van rá a klíma, az életmód, az alvási szokások és annak minősége, az étkezési szokások, a mindenkori ideg és lelki állapot, az érzelmek és sok-sok más egyéb is.Itt vagyunk valami újjal, valami unikálissal, a PANDHY’S™ CosMix termékcsaládja teljesen újszerű, a konvenciókkal teljesen szemben álló módon közelíti meg a szépségápolást.Tanfolyamunkon megismerheti és elsajátíthatja a személyre szabás  csínját- bínját, kiélheti alkotói vágyát az elképzelt kozmetikai laborban, keverhet-kavarhat. Bemutatjuk az Inka aktív hatóanyagokat és a bázis termékeket. Belekóstolhat a kreativitás világába, felelevenítheti tudását az egyik legcsodálatosabb szervünkről, a bőrről.

A tanfolyamunkon elméleti és gyakorlati tudást szerezhet és a következő napon már vendégei igényeit bőrükre szabva elégítheti ki, az Inkák varázslatos hatóanyagaival.A résztvevők egymáson diagnosztizálnak és dolgoznak oktatóink segítségével, saját bőrükön tapasztalhatják meg a your blend, your beauty élményét.

A tanfolyam részvételi díja: 96.800 Ft + ÁFA , amely tartalmaz: 1db komplett INKA ACTIVE szett

A tanfolyam ideje: 1 nap

Az oktatáson kozmetikusok, kozmetikus tanulók vehetnek részt.A résztvevők az oktatás végén diplomát kapnak.

Képzési Dátumok (jelentkezés – IDE kattintva)

HónapNap
Február1. (Csütörtök)
Június11. (Hétfő)

5) TrueDelight™ Arc és Testkezelések Tetőtől-Talpig – A megérdemelt luxus (kozmetikusoknak, szakmabelieknek):

A  TrueDelight™  kozmetikumok igazi luxust képviselnek a szalonokban a Wellness élményével.Távolról sem csak egy probléma megoldó kozmetikai termék, hanem egy igazi érzékeket kényeztető, elegáns, magas hatóanyag tartalmú és természetes összetevőjű formula, a tisztaság és a kiválóság garanciájával.Arc és dekoltázs kezelő termékeinek családjaival ismerkedhet meg a tanfolyamunk keretein belül.A négy vonal a legtipikusabb bőrproblémákra készült, úgymint hidratáló, faggyú termelést csökkentő, pigmentfolt halványító és fiatalító, ránctalanító. A szalon termékek mellett a lakosság részére készült termékek értékesítéséhez is adunk ötleteket, hogy szolgáltatásuk minőségét ill. bevételeiket ezáltal is növelhessék.Minden résztvevő az általa választott családot kipróbálja az oktatás napján, amikor elméleti tudást kapnak az összetevőkről, azok hatásairól és a természetes kozmetikumokról.

A tanfolyam ideje: 1 nap

Tanfolyam napok: 2018. Március 01.

Az oktatások kozmetikusok, kozmetikus tanulók és wellness terapeuták vehetnek részt. A résztvevők az oktatás végén diplomát kapnak. 

A tanfolyam részvételi díja: 87.700 Ft + ÁFA             amely tartalmaz:

Rendelési kód Termék
980799PTD – V’Vanish Line Créme150ml17.700,00
980806PTD – V’Vanish Line Mask150ml11.950,00
980800PTD – B’Matt Line Créme150ml15.930,00
980807PTD – B’Matt Line Mask150ml12.390,00
980801PTD – Hydro’Range Line Créme150ml14.750,00
980808PTD – Hydro’Range Line Mask150ml11.800,00
980802PTD – Re’Age-Nt Line Créme150ml17.700,00
980809PTD – Re’Age-Nt Line Mask150ml11.950,00
Teljes Nettó ár108.240
20% kedvezménnyel (tanfolyam részvétel esetén) 86.568