PANDHY’S™ Post #38 – Regenerálás

Szandi múlt heti cikke a hidratáció fontosságáról szólt, mert bizony vége lassan a nyárnak… és bár szerencsére hűvös szelek még nem járnak, kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy vendégeinkkel megismertessük a regeneráló/hidratáló testpakolásokat is! Bővítve vele szolgáltatásaink sorát, esetleg egy hidratáló/regeneráló arckezelési kúra mellé grátiszként ajándékozva. Így megismeri a vendég és legközelebb már kérni fogja.

Visszatérve a vakációról – legyen az víz/tengerparti, kertben napozós vagy hegymászós – sok napfénynek kitett bőrünk érezhetően szárazabb, petyhüdtebb.

A legegyszerűbben kivitelezhető, ám azonnali látványos eredményt hozó pakolást PANDHY’S™ Pure Coco masszázsolaj és PANDHY’S™ SweetCare krém 1:2 arányú keverékével tudjuk elérni.

A kókuszolaj kötőszöveterősítő, tápláló, regeneráló tulajdonságai mélyen beszívódnak a bőrbe a krém magas glükóztartalmának köszönhetően, a szőlőmagolajban pedig erős antioxidáns hatású proanthocianidok vannak, amelyek csökkentik a túlzott napsugárzás során keletkező szabadgyökök számát, késleltetik a bőr öregedését, halványítják a ráncokat.

Lapos ecsettel kenjük fel egyenletesen a vendég bőrére, majd bugyoláljuk be fóliával. Az arc-dekoltázs területe szabadon marad, így kivitelezhető a hidratáló/regeneráló arckezelés a hatóidő alatt.

Akit szeretne még többet megtudni a testpeelingekről/pakolásokról várjuk szeretettel szeptember 12-én SugarSpa Special- Test tanfolyamunkra.

A sok napozásnak kitett bőr számára igazi felüdülés egy algás peeling alga pakolással, hiszen újjáépíti a bőr szerkezetét és intenzíven hidratál, a bőr feszesebb és érezhetően simább lesz.

Bőrszerkezet-javító, fiatalító hatása azonnal látványos eredményt nyújt, elősegíti a jobb vérkeringést és az anyagcserét a szervezetben, tisztítja és segíti méreganyagoktól való megszabadulásban, de akár javasolt idegrendszeri zavarok, állandó stressz esetén is, hiszen ez nyomelemeket von el a szervezetből, ami a bőr petyhüdtségéhez,a kötőszövet meglazulásához vezet.

Vendégünk tehát megújult bőrrel és kisimult lélekkel távozhat.

TD™ Nurture Alga – LITHOTHAMNIUM Calcareum – Az építőmester

E mikroalga jelentősége igen magas kalcium tartalmában rejlik. Több mint egyharmada szerves kötésű, az emberi szervezetben 90%-os arányban felszívódó kalcium.

Miért fontos bőrünknek a kalcium?

  • A kalciummal telített bőr visszanyeri feszességét és rugalmasságát.
  • Segít a mély ráncok kisimításában és elősegíti a feltöltő funkciókat.
  • Megszünteti a szemkörnyéki bőr petyhüdtségét, elősegíti a kollagén rostok termelését.
  • Újjáépíti a bőr szerkezetét és intenzíven hidratál, a bőr feszesebb és kivehetően simább lesz.

Arcpakolásként is kiváló PANDHY’S™ SweetCare krémmel 1:1 arányban keverve!

Akit bővebben érdekelnek az algás kezelések, vagy lemaradt a VIP táborunkról, szeretettel várjuk szeptember 7-én Thalasso by TrueDelight™ tanfolyamunkra.

A különféle pakolások számos lelki- és bőrproblémára nyújthatnak hatékony megoldást. Ideje újra felfedeznünk e nagy múltra visszatekintő kezelési eljárás kiváló értékeit, s ennek megfelelően szabni meg helyét a kezelési kínálatban!

Ehhez kívánok a munkában sok örömöt és sok elégedett vendéget!

Szeretettel, Melinda