CosMed Kft. mint hivatalos CIDESCO tag

Örömmel jelentjük be hogy a PANDHY’S™, TrueDelight™ és CosMix termékeket gyártó és forgalmazó CosMed Kft immáron hivatalos tagja a legnagyobb nemzetközi kozmetikus szövetségnek, a CIDESCO-nak.

Amit a CIDESCO-ról tudni kell

“Hölgyeim és Uraim, gyönyörű hivatásunk és szakmánk történetében először találkozunk Brüsszelben , ahol mi, a szépség szakértői különböző országokból azért gyűltünk össze, hogy létrehozzunk egy Nemzetközi Szépségipari és Kozmetológiai Bizottságot.”

George Dumont ezen történelmi szavaival alakult meg a Szépségterapauták Nemzetközi Szervezete Brüsszelben, Belgiumban 1946 december 27-én, és működik azóta is zürichi központtal. A szépségipar ezen első összejövetelén belga, francia, holland, magyar, lengyel és svéd szakemberek vettek részt.

A Bizottság hármas céllal jött létre:

• 1. Hogy összehozza a szakma képviselőit és összegyűjtse, egyesítse a tudást.

• 2. Hogy munkakapcsolatokat alakítson ki orvosokkal, sebészekkel, dermatológusokkal és más olyan szakemberekkel, akik a szépségterápia és a kozmetológia határterületein dolgoznak és ilyen módon befolyással vannak rá.

• 3. Hogy egy szilárd keretet biztosítson a kozmetikus és szépségterapeuta-képzés számára, hogy létrehozzon számonkérési és vizsga rendszereket, hogy akkreditáljon és minősítsen kozmetikus iskolákat, amelyek a legmagasabb szakmai színvonalon képeznek szakembereket.

A Bizottság története viharos gyorsasággal nőtte ki lelkes kezdetét. A CIDESCO több, mint 36 országban van jelen, világszerte több, mint 230 kozmetikus iskolát akkreditált, a CIDESCO Diploma a világ legrangosabb és elismertebb szakmai oklevele,mára már nagy presztízsű diplomájuk a Szépségterápia, a SPA-terápia, az Aromaterápia és az Elektromos Epiláció, valamint a Színházi Maszkmester speciális szakterületein is megszerezhető.

CIDESCO ” Kapocs a Professzionális Szépségterápia Nemzetközi Világához”