PANDHY’S™ Post #22 – Tavasz, megújulás

Itt a tavasz és vele együtt a megújulás időszaka…

Fontosnak tartom, hogy eme évszakban megújítsuk, kicsit felrázzuk magunkat, illetve frissítsük bőrünket és szépségszalonunk szolgáltatásait.

Megállíthatatlanul és hihetetlen iramban fejlődik minden körülöttünk, beleértve a szépségipart is. A régebbi természetes és emberközeli manualitást ma már könnyen kiegészíthetjük különböző elektrokozmetikai géppekkel, így növelve kezeléseink hatásfokát. Ma már a modern szépségszalonok elképzelhetetlenek gépek nélkül, hiszen egy képzett kozmetikus munkája a manuális technikák és a gépi kezelések ötvözéséből áll össze teljes egésszé.

Segítségükkel juttathatók a bőrbe ásványi anyagok, vitaminok és oxigén, valamint általuk csökkenthetőek az öregedés kezdetleges, majd későbbi tünetei.

Folyamatosan megújuló és fejlődő cégként a PANDHY’S™ is eleget tesz ennek a trendnek, termékfejlesztései során alkalmat ad a kozmetikai gépek széles körű felhasználására.

Így pédául : COSMIX INKA AKTÍVOK, PANDHY’S™ S.O.S. olajok, COSMIX bázis zselé, TD™ galván és slimming gel valamint a megújulult PANDHY’S™ Multi Mol Hya Gel révén.

A régebbi és új gépek sokszínű és sokrétű felhasználása mellett érdemes a kiegészítő termékek széles skáláját is jobban szemügyre vennünk. Ki-ki kedve szerint válogathat a cégünk által nyújtott PANDHY’S™, TD™ valamint Cosmix termékcsaládok széles spalettáiról.

Termékeinkről bővebben a www. pandhys.hu oldalon találnak információkat, valamint felhívnám a figyelmet, megújult képzéseinkre és SPECKOLLÉGIUM továbbképző oktatásainkra.

Kellemes napot!

Jó tanulást!

Szandi