PANDHY’S™ Post #19 – Egész életen át tartó tanulás

„A tanulás olyan város, amelyikben az egyik tartópillér a memória, a másik a megértés”learning-styles

A szakmánkban, mint az élet minden területén, fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tanulást. Mai rohamosan fejlődő világunkban nem ragadhatunk le a régen megtanult és jól bevált kezelési módszereknél, eszközöknél. Minden változik, így mi is az idő elteltével sok mindenre homályosan emlékszünk vagy netán el is felejtünk dolgokat.

 Újítanunk, megújulnunk és legfőképp tanulnunk kell, merni nyitottnak lenni a változásokra, újdonságokra!

Biztos hallott már mindenki az  lifelong learningről, azaz az egész életen át tartó tanulásról…

Fogalma magában foglal minden tanulást, művelődést, ismeret- és tapasztalatszerzést, amely az óvodás kortól a felsőoktatáson át egészen életünk végéig történik. Célja alapvetően a kulcskompetenciák és alapkészségek, képességek kialakítására, megszerzésére irányul az együttműködés készségének elsajátítása, fejlesztése. Nincs olyan szakember az oktatásügy (elsősorban a szakképzés és a felsőoktatás) területén, aki ne találkozna folyamatosan a LLL modul, kompetencia fogalmakkal. Ezen kifejezések manapság divatosak, konferenciák hosszú sora, kisebb és főleg nagyobb projektek tömege használja ma már a fentebb említett kulcs-fogalmat.

Felsőoktatásnak nevezhetjük az iskolarendszeren kívüli, a non-formális és az informális tanulást is, emellett ide tartozik minden elméleti és gyakorlati tanulás, amihez a mai társadalomban hozzáférhetünk.

 Ezen hozzáférhetőség érvényesülését mindenki számára biztosítani kell.

 Elengedhetetlen viszont az is, hogy az egyén együttműködésével hozzájáruljon saját életminőségének javításához, vagyis éljen a számára felkínált lehetőségekkel.

Oktató intézményként először megérteni kellett, miben és hol tudnánk a szépségipari szakma segítségére lenni.

 

Mindezen ismeretek tudatában a Cosmed Kft. A PANDHY’s™ terméket gyártója és forgalmazója, több képzőintézménnyel vette fel a kapcsolatot úgy Budapesten, mint vidéken ( Keszthely,Miskolc,Kecskemét, Hódmezővásárhely és hamarosan Pécs), hogy segítséget nyújtson a szakma iránt érdeklődő diákok körében bemutatkozásával és lehetőséget adjon a cég tanfolyamain való részvételre.

Innovatív, építő, nemzetközi közösségként az egyik legszebb feladatra vállalkozott; szebbé, magabiztosabbá, boldogabbá tenni az embereket a professzionális szépségápolás útján!

Egy ilyen erős közösséghez tartozni nagy öröm, de nagy felelősség is egyben, ezért a PANDHY’S™ szeretné megkülönbözetett figyelemmel kitüntetni a hozzá hű tagokat és útjára bocsájtja a PANDHY’S™ Karrier Programot, valamint ennek  részeként a PANDHY’S™ Nemzetközi Útlevelét, a SUCCESPORT-ot, ami egy valódi útlevél a PANDHY’S™ csodálatos világába.

Tanfolyamainkról itt érdeklődhet -> ITT

 

 Jó tanulást!       

Szandi