PANDHY’S™ Post #18 – A szem a lélek tükre

A szem a lélek tükre, tartja a mondás..

Pedig nemcsak a szemünk utal a lelki állapotunkra, mi akik a bőrrel foglalkozunk jól tudjuk ezt. Néha elegendő egy erősebb érintés és máris lángolóan vörös foltos lesz, egy szakítás után fakó és fénytelen, egy vizsgákkal teli időszak is szürkévé teszi viselőjét. Bőrünk állapota számtalan árulkodó jelet rejt a hozzáértő számára. A tapasztalt szakember számára is segítséget jelent a pontos diagnózis felállításához a Cosmix analízis lap, hogy a pillanatnyi állapotot a legmegfelelőbben orvosolni tudjuk.

A Cosmix család számtalan variációs lehetőséget és probléma megoldást tesz lehetővé. A páratlan és egyedülálló hatóanyagok mellett ne feledkezzünk meg a másik nagy fegyverünkről sem, az érintés varázsáról, azaz a masszázsról.

Gondolnád, mi minden történik a szervezetben amikor „ csak”  masszírozol!?

  • erősödik az immunrendszer
  • növekszik az önbizalom
  • felébred a testtudat
  • nő az oxitocin és az endorfin termelés
  • csökken a stressz hormon
  • növekszik az érzelmi inteligencia
  • csökken a félelem és a szorongás

Ilyenkor a tél végén hajlamosabbak vagyunk a szorongásra, befelé fordulásra, mindannyian vágyunk a megújító napsugarakra. Javaslom, próbáljátok ki, ha még nem tettétek meg eddig a TD™ család testmasszázsát, TD™SPA Spectrum Pure Base Apricot Kernel (sárgabarack mag olaj )és TD™ SPA 5ELEMENTS olajkeverékével. Az ötféle illat kompozícióból mindenki könnyedén ráérezhet, melyikre van szüksége.

Fa elemre amikor elveszítjük jövőképünket, összezavarodunk. Illúziókat kergetünk, megszállottakká válunk.

Tűz elemre ha elveszítjük a világba vetett hitünket, hiányában vagyunk a lelkesedésnek, képtelek vagyunk a kapcsolattartásra és az érzelmi kommunikációra.

Válasszuk a föld elemet, ha kétségek gyötörnek, nincs önbizalmunk, talajvesztetté válunk.

Akkor amikor úgy érezzük nincs valami rendben, de nem tudjuk megfogalmazni az okát, segít a levegő kompozíció.

A víz elemre van szükségünk akkor, amikor minden félelmetes és rideg körülöttünk. Túlélésre játszunk, de a harc eleve vesztésre ítélt.

A tiszta sárgabarackmag olaj önmagában is fantasztikus bőrtápláló, az illatok és az érintésünk pedig igazi lélek terápia.

A PANDHY’S™ termékeivel, a szaktudásunkkal csodás átalakulás részesei lehetünk vendégeinkkel együtt.

Szép Napot,

Noémi