PANDHY’S™ Post #17 – Mániám a maszk

letöltésBár itt a farsang, az álarcosbálok szezonja, de mégsem rejthetjük az idei extrém hideg és szeles téltől megviselt arcunkat állandóan maszk mögé…illetve mégis, hiszen ez talán az egyik legtökéletesebb időszak, hogy hódolhassak egyik mániámnak az arcmaszknak!

A szakemberek pontosan tudják jelentőségét a professzionális szépségápolásban, szalonkezelésben. Ezért nem erre szeretném felhívni elsősorban a figyelmet.

Viszont tökéletes megoldás, hogy növeljük termékeladásból származó bevételünket és hasznos tanácsokkal lássuk el vendégeinket, hogyan regenerálják bőrüket és enyhítsék a zord téli időjárás, kevésbé vitamindús táplálkozás, kevesebb szabad levegőn való mozgás és a napfényhiány okozta bőrproblémákat.

Óriási szerencsénkre a PANDHY’S™ tárháza telis-tele van kreatív lehetőségekkel, hogy minden bőr-, lélektípusra és pénztárcára tudjuk hatékony megoldást találni.

A maszkoknak rengeteg jótékony hatása van bőrproblémától függően.

Ha kell táplál, hidratál, méregtelenít, tisztít, mikro-cirkulációt növel, ásványi anyagokkal tölt fel. Vagy akár mindezt egyszerre!

A szépségápolási rutin része, arról már nem is beszélve, hogy igazi kényeztetés.

Hétvégén vagy egy fárasztó nap után felkenjük, beteszünk egy kellemes zenét és kikapcsolódunk 20 percre! Ennyi mindenkinek jár!

Idézném egyik kedvenc ZEN mondásomat:

„Meditálj minden nap 20 percet. Kivéve, ha nagyon elfoglalt vagy – akkor egy órát.”

Ha kellenek még érvek, hogy meggyőzd vendégedet a maszk létjogosultságáról íme a maszkok 7 előnye, hogy bármilyen alkalom is adódik hirtelen, legyen nálunk egy gyorsan bevethető fegyver, amivel bátran és a lehető legjobb formánkat hozva nézhetünk szembe ragyogó, egészséges arcbőrünkkel, vidáman mosolyogva!  (természetesen távolítsuk el a maszkot előtte!! )

  1. Minden problémára van megoldás

Egyszerűen kiválasztható a konkrét kívánalomnak, problémának megfelelő pakolás, rövid hatóidő, látványos eredmény!

Például: a CosMix™ fantasztikus kaolin maszkja a megfelelő Inka aktív Combo-val pikk-pakk új dimenziókat nyit a bőrápolásban!

  1. Segíti a kikapcsolódást – Relaxáló

A stressz ásványi anyagokat, nyomelemeket von el a szervezetből, ennek hiánya tükröződik a fakó, fénytelen, energia hiányos bőrön, amit pótolhatunk, ám ha a maszk hatóidejére kicsit kikapcsolódunk, a mentális relaxáció is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy lelkünk megpihenjen és ezáltal bőrünk egészségesebben ragyogjon.

Például: Az unikális PANDHY’S™ Georgikon iszap és PANDHY’S™ SweetCare krém 1:1 arányú keveréke, amit én stresszűző háziasszonypakolásnak hívok, J (tetszőlegesen tovább hatóanyagozható az SOS Series olajokkal)

  1. Helyspecifikusan tudunk vele kezelni

Könnyen tudunk különböző területeket különböző hatóanyagokkal helyspecifikusan kezelni egy lépésben, alig fél óra alatt.

Például: A PANDHY’S™ SweetCare krém vagy Masszázscukor és az SOS Series olajok különböző keverékével.

  1. Könnyű alkalmazni

Nem kell hozzá más, csak

  • pár perc
  • egy tiszta, ám problémával küzdő arcbőr
  • egy tálka és egy ecset (végszükség esetén bármilyen csésze bevethető a célra és a kezed meg kéznél van)

Szaktudást nem igényel csak követni kell a kozmetikus utasítását, kikeverni, felkenni, megvárni, lemosni, szépnek lenni!

  1. Mindenki számára elérhető

Természetesen hatóanyagfüggő is, hogy melyik pakolás milyen áron elérhető.

A természetes kozmetikumok királynője – magas hatóanyagtartalmánál fogva- biztosan a TrueDelight™ termékcsalád. Bőrünk csodálatos megújulásra képes a növényi kivonatoktól.

Bőrtípustól függően választhatunk közülük vagy akár többfélét is használhatunk a környezeti hatásoknak megfelelően. Például, ha a TD™ Re’Age-Nt ránctalanítót használjuk a mindennapokban arckrémként, attól még áldás egy hideg-szeles nap utáni mélyhidratáló pakolásként a TD™ Hydro’Range maszkját magunkra kenni.

De a relatíve kis zsebpénzű tini is könnyen tud egy randi előtti vagy buli utáni pakolást összekeverni magának szinte fillérekből, ha jó, és minőségi összetevőket tartalmaznak az alapanyagok, így a PANDHY’S™ ehhez is tökéletes választás!

Például kislányom kedvence a PANDHY’S™ Masszázscukorból és SOS Purity olajból álló pakolás, de a fiam se menekül a hétvégi PANDHY’S™ Georgikon iszap és ACV Cure 1:1 arányú keveréke elől, mert nagyon szépen kordában tartja a pattanásokat.

  1. Könnyen magunkkal vihető

Ha hosszabb útra indulunk, esetleg repülővel utazunk és másnap ki kéne nézni valahogyan, konferenciára megyünk, tárgyalásra utazunk, vagy egy találkozóra, nagy segítség lehet a gyorsan regeneráló, hidratáló pakolás, melyet könnyen magunkkal vihetünk, mint egy mini-kozmetikát.

  1. Egyénre szabható

Csodálatos, amikor ügyködhetünk a kis boszorkánykonyánkban és magunknak alkothatunk egyénre szabott kozmetikumot! Szerencsére ez most nagyon trendi, DE nagyon nem mindegy, hogy milyen tiszta, természetes kozmetikumot kutyulgat össze magának a kedves önjelölt kozmetikus. Ebben is nyugodtan támaszkodhatunk a PANDHY’S™ széles palettájára!

A PANDHY’S™ Masszázscukor vagy SweetCare krém kitűnő bázis a kevergetésekhez, például a PANDHY’S™ Pure Coco olaj SweetCare-el keverve csodálatosan regenerálja és táplálja a száraz bőrt, erősíti a kötőszövetet.

Azt hiszem az arcmaszk kreatív, vidám és egyszerű módja annak, hogy vendégünk kényeztesse vele magát és ápolja a bőrét. Könnyen rávehető a vásárlásra!

Értékesítsünk minél több arcmaszkot!

Adjunk kis listát az arcmaszkok használatának előnyeiről, válasszuk ki együtt a megfelelőt, ajánljunk mindig két félét, hogy a büdzsé ne legyen akadálya a vásárlásnak.

Ne féljünk drágább terméket ajánlani, van, akinek a drágább termék pszichésen is a jobbat jelenti.

Adjunk hozzá ajándékba ecsetet, vagy spatulát esetleg próbaképpen kenjük fel kedvezményes áron a kezelés alatt.

Adhatunk kis „szervízkönyvet” is, hiszen a szalon úgy dolgozik, mint egy profi szervízműhely, ahol „átvizsgálják, rendbe rakják” a vendéget, aki azután már csak pakolással „feltankolja” a rendszert a következő kötelező szervízig!

 

Vidám báli szezont, maszkoktól ragyogó bőrű, elégedett vendégeket és sok termékeladást kívánok szeretettel,

Melinda